in

Game of Thrones Yıldızı, Jaime Lannister’ın “Son”undan Memnun Değil

Game of Thrones yıldızı Nikolaj Coster-Waldau, Jamie Lannister’ın sonundan memnun değil. Oyuncu da hayranlar gibi karakterin daha dramatik bir sonu hak ettiğini düşünüyor.

jaime lannister game of thrones
- Reklam -
- Reklam -

Final sezonuyla 21. yüzyılın en büyük hayal kırıklıklarından birisi olmaya aday Game of Thrones dizisinin etrafındaki tartışmalar durmak bilmiyor.

Finalin üzerinden bir yıldan fazla geçse de aktörler, yazarlar, yapımcılar dizinin son sezonuyla ilgili eleştirilerine son vermedi. Dizide Jamie Lannister karaterini oynayan Nikolaj Coster-Waldau da finalden ve kendi karakterinin sonunun beğenmediği kısımlarından bahsetti.

Daha ilk bölümde Bran’i itmesiyle bütün seyircilerin nefretini kazanan Jamie Lannister, sezonlar ilerledikçe izleyenlerin favorisi haline gelmişti. Son sezonlarda kız kardeşi Cercei’yle ilişkisini bitirip Ak Gezenler’e karşı savaşa katılmak için Kış Tepesi’ne gelerek elinden geldiğince günahlarını affettirmiş bir adama dönüştü. Son iki bölümde Kral Toprakları’na geri dönüp Cercei’nin kollarında ölmesi karakterin 8 yıl boyunca ilmek ilmek işlenen hikâyesini çöpe atmak olarak görülmüş ve hayranları hayal kırıklığına uğratmıştı.

- Reklam -

jaime lannister game of thrones Nikolaj Coster-Waldau

Nikolaj Coster-Waldau: “Finalin yeniden çekilmesi için bağış yapmayı düşündüm”

Variety’le yaptığı bir röportajda finalden bahseden Coster-Waldau, finalden sonraki tartışmalardan haberdar olduğunu belirtti:

“Özellikle takip ettiğim konular değildi. Duydum tabii ki de. Yeni bir finalin çekilmesi için imza toplandığını görmüştüm, fikri harika buldum. Bağış yapmayı da düşündüm hatta. HBO’nun, Haklısınız. Bir sürü insan istiyor, biz de yapacağız, deme ihtimali güldürdü beni.

“Bence final konusunda herkesin farklı fikirleri vardı. Hayran dünyasını çok ilginç buluyorum. Her biri izlediklerinin sonunu başka şekillerde görmek istiyordu. Diğer yandan da hiç son olmasını istemiyorlardı. Bir karışım var; bir yandan hayallerindeki final var diğer yandan da diziyi çok seviyorsan, bittiğini görmek seni üzüyor. Sekiz yılını bu dünyada geçirmişsin nihayetinde. Hala Game of Thrones’a bağlı devasa bir grup var ve bu insanlar bitmesinden korkuyorlardı. Gelgelelim, bitmek zorundaydı.”

- Reklam -

jaime lannister

Üzerinden yıl geçmiş, hem aktörleri hem yazarları yeni projelere yelken açmış bir dizinin milyon dolarlara mâl olmuş finalini yeniden çekmek imkânsız. Yine de Jamie’nin hak ettiği finali görmesinin bir yolu var. O da George R.R. Martin’in kalemine kalmış durumda. Kendisi de bu final için çalıştığını iddia ediyor. Serinin son iki kitabının çıkıp, sevdiğimiz karakterlerin bu sefer hak ettikleri sona ulaşıp ulaşamayacaklarını da önümüzdeki yıllarda göreceğiz.

Game of Thrones’un finalinden siz memnun kaldınız mı? (:D) Kitapların sunması muhtemel yeni final için heyecanlı mısınız? Kayıp Rıhtım Forum’da tartışalım.


* Game of Thrones Finalinde Hayata Geçirilmeyen Üçleme Film Serisi Planı

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Biz de aynı düşüncedeyiz. Sadece Jamie’nin değil, hemen hemen tüm karakterlerin sonundan memnun değiliz :slight_smile:

  2. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

    Bu finali beğenen kişiler, ilk kez fantezi türünde dizi izliyorlarsa memnun olabilirler. Diğer türlüsünü dile getirmek istemiyorum. :smiley:

  3. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Beğenen var mı cidden?

  4. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Ooo buna gelene kadar.

  5. Avatar for Shelpe Shelpe dedi ki:

    Memnun olan ortaya çıksın lütfen.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

roki inceleme

Röki İncelemesi: İskandinav Folkloruna Büyüleyici Ziyaret

ryan reynolds mint mobile plus

Ryan Reynolds Kendi Yayın Servisini Başlattı