in

Game of Thrones Oyuncusu Kristofer Hivju Koronavirüs’ü Yendi

Game of Thrones dizisinde Tormund karakterini canlandıran Kristofer Hivju, yakalandığı Koronavirüs hastalığını atlatmayı başardı.

kristofer hivju tormund game of thrones the witcher
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones dizisinin yıldız oyuncularından Kristofer Hivju, Koronavirüs’ü yendiğini açıkladı. Taht Oyunları yapımında Tormund Giantsbane karakterini canlandıran ünlü aktör, sağlığına kavuştuğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Corona Virüsü salgını tüm dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. Amerika’da sadece 24 saatte 2 binden fazla kişinin ölümüne yol açan pandemi, ülkemizde de her gün yüzden fazla can almaya devam ediyor. Bu süreçte pek çok ünlü isim de virüse yakalanıyor ve hatta hayatını kaybediyor.

İşte bu isimlerden biri olan Kristofer Hivju, geçen haftalarda COVID-19 virüsü için yaptırdığı testin pozitif çıktığını ve karantinaya alındığını açıklamıştı. Nihayet güzel haber yine oyuncu tarafından geldi ve virüsü yendiğini duyurdu.

- Reklam -

kristofer hivju tormund game of thrones the witcher

Sevilen oyuncu Instagram hesabı üzerinden yaptığı duyuruda “Uyanık kalın ve mesafenizi koruyun. Ellerinizi yıkayın ve en önemlisi bu zor zamanlarda birbirinize dikkat edin,” mesajını verdi. Ayrıca eşi Gry Molvær Hivju’nun da büyük olasılıkla virüse yakalandığını ancak diğerlerine kıyasla daha hafif semptomlarla bu süreci atlattıkları için şanslı olduklarını kaydetti.

Kristofer Hivju, The Witcher 2. Sezon Oyuncuları Arasında Yer Alıyor

Aktörün paylaştığı mesaj şu şekilde:

- Reklam -

https://www.instagram.com/p/B-7zY7VhzAz/
Merhaba! Koronavirüs’ü eşimle birlikte atlatıp tamamen iyileştik ve sağlığımıza kavuştuk. Birkaç hafta karantina sebebiyle içeride zaman geçirdikten sonra tüm semptomlardan arındık ve nihayet güvenli ve sağlamız. Covid-19’u hafif semptomlarıyla atlattığımız için olduğumuz için şanslıydık. Virüsün daha sert şekilde etkilediği herkese ve Koronavirüs nedeniyle sevdiklerini kaybeden tüm insanlara sevgilerimizi gönderiyoruz. Tüm desteğiniz için teşekkür ederiz! Bu süreçte lütfen uyanık kalmayı ve mesafenizi korumayı, ellerinizi yıkamayı unutmayın. En önemlisi de böyle zor zamanda birbirinize iyi bakın. Hepinize bolca sevgiler!
 

Game of Thrones dizisiyle adını duyuran Hivju, merakla beklenen Netflix’in The Witcher 2. Sezonunda da oynayacak. Hivju’nun The Witcher yeni sezonundaki oyunculardan biri olacak söylentileri geçen Ocak ayında başlamıştı. Sonunda da Nivellen adlı karakteri oynayacağı doğrulandı.

kristofer hivju

Oyuncunun da dahil olacağı The Witcher 2. Sezon bu yıl içerisinde Netflix’te olacaktı. Ancak virüs sebebiyle bu tarih ileriye atılabilir.

COVID-19 virüsünün sebep olduğu sorunların ne zaman yavaşlayacağını düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Guardians of the Galaxy 3 ve The Suicide Squad Koronavirüs Nedeniyle Ertelenmeyecek

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

66. Sait Faik Hikâye Armağanı

66. Sait Faik Hikâye Armağanı Kısa Listesi Duyuruldu

Agents of S.H.I.E.L.D. 7. Sezo

Agents of S.H.I.E.L.D. 7. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı