in

Game of Thrones Dizisinde Night King’in Sonu Farklı Olacaktı

Game of Thrones dizisinde Arya Stark’ı canlandıran Maisie Williams açıkladı: Night King’in tartışmalı sonu aslında farklı olacaktı.

Game of Thrones Night King Sonu Maisie Williams
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones dizisinde Arya Stark karakterine hayat veren Maisie Williams, dizinin çok eleştirilen final sezonu hakkında konuştu. Genç aktris Night King ve onun son anlarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin bundan sonrası, dizinin final sezonunu izlemeyenler için spoiler barındırıyor.

Maisie Williams, Game of Thrones’la geçen 10 yıldan sonra yeni bir yapımla karşımıza çıktı. Marvel’ın The New Mutants’ında boy gösteren genç oyuncu, filmin tanıtımları için verdiği bir röportajda Game of Thrones’tan ve son sezondaki tercihlerden bahsetti. Görünen o ki ilk planlar Night King’i Jon Snow’un öldürmesi yönündeymiş:

- Reklam -

Kit Harrington da işlerin öyle ilerlemesini bekliyordu, hatta, ‘Bana daha 3. sezonda söylenmişti Night King’i benim öldüreceğim, böyle olması gerekiyordu,’ dedi. Sonra 8. sezonun senaryosunu okudu ve onu öldürenin Arya olduğunu öğrendi. Bence Jon öldürse çok klişe olurdu. Bu yüzden dürüstçe söyleyeyim, Arya olduğu için memnunum. Bence final sezonundaki en iyi hikâye benimkiydi.”

Game of Thrones Night King Sonu Maisie Williams

Jon Snow, Game of Thrones’un geleneksel bir kahraman olmaya en yakın karakteriydi. Gizemli bir geçmiş, kılıç kullanmada üstün bir yetenek ve sarsılmaz bir onur anlayışıyla yeni bir Aragorn olmak için gerekli her özelliği taşıyordu.

Game of Thrones Dizisinde Night King’in Kaderi Sonradan Değiştirilmiş

Westeros ise Aragorn’lara iyi davranmamasıyla ünlü bir diyar. Bu özelliklere sahip olan ilk ana karakter Ned Stark’ın başına gelenler hayranları bu belirgin kahramanın geleceğiyle ilgili şüphelere düşürmüştü. Jon ise %100 başarıyla olmasa da hayatta kaldı ve hak ettiği tahtı alabilmek için her geçen gün daha fazla güçlendi. Hikâyenin ana kahramanı olmak için Gece Kralı’nı öldürüp ordularını Kralın Toprakları’na sürecek ve sonrasında mutlu sona erişecekti.

- Reklam -

Sonra final sezonunun 3. bölümü yayınlandı. Gece Kralı, Jon tarafından kahramanca bir savaşta kılıçla öldürülmedi. Jon’un küçük kardeşi kaostan ve bir anlık dalgınlıktan faydalanarak Gece Kralı’nı alt etti. Kahramanın yolculuğu formatını tamamlaması gereken Jon’un yerine Arya’nın son darbeyi vurması kesinlikle beklenmeyen bir durumdu. Ancak bu durum izleyenleri tatmin etti mi? Bu soruyu hayranlar hâlâ tartışıyor ve Game of Thrones’un beklenmeyen finaliyle ilgili yeni bilgiler geldikçe de tartışmaya devam edecekler gibi duruyor.

Game of Thrones Night King Sonu Maisie Williams

Başrollerinde Maisie Williams, Anya Taylor-Joy ve Charlie Heaton’un olduğu, Josh Boone’un yönetip Knate Lee’nin yazdığı The New Mutants ise şu sıralar sinemalarda.

Maisie Williams’ın yeni açıklamalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Game of Thrones’un finalinde  orijinal planlardan sapılması sizce de doğru karar mıydı? Kayıp Rıhtım Forum’da fikirlerinizi belirtebilirsiniz.


* Arya Stark “Buralara” Nasıl Geldi? [Video]

Kaynak: Movie Web

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Game of Thrones’un son sezonu için yazılabilecek en kötü senaryoyu izlettiler herkese.

  2. Avatar for ali1234512 ali1234512 dedi ki:

    Bide salmıyorlar millet unutsun, sürekli hatırlatma çabası. Hayır böle yaptıkça bırak yeni diziyi adam bitirse bile kitabı kimse alıp okumak istemeyecek. Bence son sezonla Game of Thrones markasını bitirdiler. İnş. darısı yüzük dizisininden sonra yüzükün başına gelmez.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gossip Girl HBO Max

Gossip Girl Yeniden Ekranlara Dönüyor: Çekimler Ekimde Başlıyor

Son Bölüm - Knut Hamsun

Son Bölüm: Knut Hamsun’dan Bir Modern Hayat Eleştirisi