in

Game of Thrones Oyuncusu Sert Çıktı: Saygısızsınız

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark rolünü canlandıran Sophie Turner, sezon finalini eleştirenleri saygısızlıkla suçladı.

sansa stark ust
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones dizisinin yıllardır merakla beklenen finali sonunda geldi çattı. Ama dizinin ve kitapların pek çok hayranı son sezondan pek de memnun kalmadı. Görkemli bir final beklerken sette unutulan bardak ve şişelerin ön plana çıktığı, senaryo anlamında önceki sezonların gölgesinde kalan bölümler karşıladı izleyicileri. Kimileri bu durumu dizinin G.R.R Martin‘in kitaplarını geçmesine ve senaristlerin kendi fikirlerini yazmak zorunda kalmasına bağladı. Kimileriyse işi daha da ileri götürüp 8. sezonun yeni senaristler eşliğinde baştan çekilmesi için bir imza kampanyası başlattı.

Dizide Sansa Stark rolünü canlandıran Sophie Turner’a bu konuyla ilgili görüşleri sorulduğunda ünlü oyuncu açtı ağzını, yumdu gözünü. Turner, The New York Times‘a verdiği röportajda final sezonunu eleştirenleri saygısızlıkla suçladı.
Dürüst olmak gerekirse şaşırmadım. İnsanlar her zaman bir dizinin nasıl bitmesi gerektiği konusunda kendince fikirlerine sahiptir. Ama işler onların istediği gibi gitmeyince söylenip isyan etmeye başlarlar. […]

Tüm bu imza kampanyalarının ve diğer o şeylerin 10 yıldır bıkıp usanmadan dizinin üstünde çalışan ve 11 aydır son sezonu çekmek için uğraşan ekibe, senaristlere ve film yapımcılarına saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Çekimler 50’ye yakın gece sürdü. Bir sürü kişi canını dişine taktı. İnsanların sırf izlemek istedikleri şeyle karşılaşmadıkları için diziyi kötü eleştirmesi saygısızlık.
Sophie Turner, Game Of Thrones dizisine katıldığında 14 yaşındaydı. Şimdiyse 23 yaşında, genç bir kadın oldu. Yani tüm hayatı bu dizide geçti diyebiliriz. O nedenle korumacı davranması doğal karşılanabilir. Yine de kötü eleştirilerden kendine pay çıkarıp hayranlarıyla ağız dalaşına girmemesi gerektiğini yakında öğrenecek gibi görünüyor.

- Reklam -

Siz sekizinci sezonu nasıl buldunuz? Konuyla ilgili tartışmalar forumumuzda tüm hızıyla devam ediyor. Sizi de bekleriz.

- Reklam -

Game of Thrones Finali Nasıldı? [TARTIŞMA]

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

18 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Herkesin istediği gibi bir final olması tabiki mümkün değil ama onca senedir bu diziyi izleyip size para ve şöhret kazandırırken her şey iyi, eleştiri alınca kötü, saygısız. Zaten Dark Phoneix rolüne de yakışmamışsın, biz bi şi diyor muyuz? :smiley: :smiley:

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Helal olsun güzel yorum. Oyunculuğu bu dizinin üstüne çıkamayan bir karakter. Zaman Yolcuları filmindeki kötü performansla oyunculuk seviyesini gösterdi. Küçük bir liderin sözü geldi aklıma :slight_smile:

  3. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Kızı o kadar kraliçe yaptılar, tabii ki finali savunacak. Kraliçeliği buna bağlı. :joy:

  4. Avatar for Firtinakiran Firtinakiran dedi ki:
    • Kuzey benim olsun mu?
    • Emrin olur abla

    Sonra biz saygısızız.

  5. Avatar for Ordeith Ordeith dedi ki:

    E o zaman vasat olan bütün yapımları övelim çok çalıştılar diye. Eleştiri kabul edemiyorsanız yapmasaydınız böyle bir sezon.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

13 cevap daha var.

Sony

Sony, Playstation Oyunlarını Sinema ve Televizyona Uyarlayacak

bryan cogman lotr ust

Yüzüklerin Efendisi Dizisine Game of Thrones Senaristi