in

Game of Thrones Yan Dizisinde Pilot Bölüm Çekimleri Tamamlandı

Game of Thrones yan dizisinin kaderi belli oluyor. Yapımın pilot bölümünde çekimler tamam. Westeros’a yeniden geri dönüp dönmeyeceğimiz çok yakında belli olacak!

Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

HBO’nun büyük yankı uyandıran Game of Thrones sonrası gündemine aldığı yan dizilerinde kazanlar kaynamaya devam ediyor. Kanal, George R.R. Martin’in ve onun devasa markasının ekmeğini yemek için çalışmalara asla ara vermiyor. Bu yan dizilerden ilki olan ve Bloodmoon adıyla anılan yapımın pilot bölümünde çekimler tamamlandı bile!

Geçtiğimiz mayıs ayı çekimlerinin başladığını duyurduğumuz bu yan dizi bizleri Ak Gezenler’in başlangıç hikâyesine götürecek.

Diziden haberler sürekli üstü kapalı bir şekilde geliyor. Öyle ki henüz yapımın adını bile net olarak bilemiyoruz. Bloodmoon, dizinin olası sızdırmalarına karşı kullandıkları kod adı. “The Long Night” ise söylentilerin üzerinde yoğunlaştığı ve yazarın da ara ara ima ettiği isim. Fakat dediğimiz gibi, bu konuda bir kesinlik yok.

- Reklam -

Peki pilot bölümün çekimlerinin tamamlanması ne ifade ediyor? Neden önemli? Bundan sonra süreç hızla gelişecek mi?

Bu konuda verebileceğimiz tek yanıt, pilot bölümlerin dizinin devamına dair onay alıp almayacağını göstereceği bir ön bölüm olması. Anlayacağınız kanal bu bölümün kalitesine bakarak devam ya da iptal kararını verecek. Varsa eleştirilerini, revizyonlarını iletecek. Kısıtlı bir hayran kitlesine izletip tepkilerini ölçecek.

Bloodmoon için karar anı yaklaşıyor.

Game of Thrones Yan Dizisi Bloodmoon Ne Hakkında?

George RR Martin Spin off

- Reklam -

Bizim bildiğimiz Westeros’ta 7 krallık vardı. Bloodmoon’un geçtiği dönemde ise irili ufaklı 100 medeniyet olacak. Dizide Starklara ve onların ulukurtlarına rastlayacağız. Castlery Rock hâlâ gözde bir yer. Ancak orayı yönetenler Lannister değil Castleryler olacak. Ve elbette… Hep bahsettiğimiz gibi hikâyenin önemli bir kısmı Ak Gezenler’in ortaya çıkış hikâyesine odaklanacak.

Naomi Watts’ın başrolünde olduğu dizide kesinleşen diğer oyuncular şöyle: Naomi Ackie, Toby Regbo, Denise Gough, Ivanno Jeremiah, Jamie Campbell Bower, Georgie Henley, Sheila Atim, Josh Whitehouse ve Alex Sharp.

George R.R. Martin’in diziye dair yaptığı en güncel açıklamalara ise buradan ulaşmanız mümkün.

Yine HBO tarafından geliştirilecek dizinin yayın tarihi şimdilik bilinmiyor. En iyi ihtimal için ise 2021 yılı konuşuluyor.

Naomi Watts Game of Thrones

Yeni dizi için heyecanlı mısınız? Sizce pilot bölümden güzel haberler gelecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: Metro


Game of Thrones Dizisinden 4 Önemli Hayat Dersi

* Game of Thrones Yazarı Martin: “Artık Yarış Kalmadı, Kitabımı Rahat Rahat Yazıyorum”

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kuyruksuzmaymun Kuyruksuzmaymun dedi ki:

    Benim hatırladığım kadarıyla Akıllı Lan Casterly Kayası’nın hakimiyetini kahramanlar çağında ele geçiriyordu ve uzun gece de kahramanlar çağının sonunda geliyordu. Yani kalenin Lannister ailesinde olması gerekmiyor mu?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Otostopcunun galaksi rehberi adams

Panik Yok! Sadece “Otostopçunun Galaksi Rehberi” Dizi Oluyor!

Klasik Korku Öyküleri

Kara Çınar’da Sırada “Klasik Korku Öyküleri” Var