in

Game of Thrones’un Yan Dizisinin Çekim Tarihi Belli Oldu

Westeros’un bilinmeyenlerini keşfe çıkacağımız Game of Thrones’un yan dizisinden yeni haber geldi! Dizinin çekimleri yakında başlıyor.

game of thrones
- Reklam -
- Reklam -

Televizyonun yıldızı Taht Oyunları’nın (Game of Thrones) son sezonuna yaklaşırken hayranlarının heyecanı gittikçe yükseliyor. Diğer yandan sevenleri hâliyle bitecek olmasına da üzülüyor. Ancak bu ünlü fantastik dünya ekranlara veda etmeyi yakın zamanda düşünmüyor.

Hatırlayacağınız üzere Taht Oyunları evreninde geçecek 5 yan dizi için kollar sıvanmış, ancak bunlardan sadece birisi için yeşil ışık yakılmış ve pilot bölümü sipariş edilmişti. Geeks WorldWide’da yer alan habere göre, aynı evrende geçecek bu yan seri için çekimlere, 2019 yılının şubat ayında başlanacağı belirlendi. Söylenene göre pilot bölümün çekimleri, daha öncesinde Taht Oyunları için de kullanılan İrlanda’da yer alan Paint Hall/Titanic Studios’ta yapılacak.

Şu an yaşanan olayların binlerce yıl öncesinde geçecek dizinin Westeros evrenindeki birçok gizeme de ışık tutması bekleniyor. Jane Goldman’ın (Kick-Ass, Kingsman: Gizli Servis ve Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları) başında olduğu serinin adı ve oyuncu kadrosu resmi olarak hâlâ açıklanmadı. Aynı zamanda dizinin yayınlanma tarihi de henüz bilinmiyor, ancak en erken 2020’de gelmesi bekleniyor.

- Reklam -
- Reklam -

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alpaltu alpaltu dedi ki:

    Gönül ister ki bf isyanı Robert isyanı ejderhaların dansı görelim ama uzun geceyi görecez sanırım. :frowning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cayote wile e looney tunes

Looney Tunes’un Efsane Karakteri Wile E. Coyote Sinemaya Geliyor

henry cavill witcher

Witcher’da Geralt’ı Canlandıracak İsim Belli Oldu: “Henry Cavill”