in , ,

Netflix’ten Bir Oyun Uyarlaması Daha: Gears of War Filmi ve Animasyon Dizisi Yolda

Gears of War filmi ve animasyon dizisi için çalışmalar başladı. Netflix, milyonlarca oyuncuya ulaşmış bir yapımı daha ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Gears of War filmi animasyon dizisi netflix
- Reklam -

Gears of War filmi ve animasyon dizisi yolda. Dünya çapında pek çok uyarlamaya imza atan dijital yayın platformu Netflix’in sıradaki projesi, The Coalition’ın ünlü oyun serisi oldu.

Netflix bugüne dek Sonic X’ten Castlevania’ya, Minecraft: Story Mode’dan Arcane’e, Resident Evil: Infinite Darkness’tan The Witcher’a, Cyberpunk 2077’dan DOTA: Dragon’s Blood’a birçok oyun uyarlamasına imza attı.

Dev dijital yayın platformunun sıradaki adımı ise ünlü oyun serisi Gears of War oldu. İlk oyunu Gears of War oyununu 2006’da yayınlayan The Coalition, yapımın 16. yıldönümünde Netflix ile bir ortaklık kurduklarını açıkladı.

- Reklam -

Üçüncü şahıs nişancı türünün başarılı örneklerinden olan yapım, yıllar içerisinde 5 ana oyun ve birçok spin-off ile geniş bir evren kurmuştu. Bununla birlikte çizgi roman, masaüstü oyunu, kitap gibi çeşitli uyarlamalara konu olan seri; şimdi Netflix ile yeni bir mevzi kazanıyor.

Gears of War filmi animasyon dizisi netflix uyarlama

Gears of War Filmi ve Animasyonu Netflix Platformuna Geliyor

Serinin ilk oyunu mutant askerlerin insanlığı yok eden bir yeraltı uzaylı ırkıyla mücadelesini konu almıştı. Bugüne dek 40 milyondan fazla oyun satan seri, şimdi Netflix yolcusu.

Dijital yayın platformu, Twitter üzerinden yaptığı duyuruda oyundan ilham alan bir live-action filmi ve yetiştinlere yönelik bir animasyon dizisi geliştirmek üzere çalışmalara başladıklarını doğruladı. Bununla birlikte Netflix, eğer bu iki yapım başarılı olursa “devam edebilecek daha fazla hikâye potansiyelinin” bulunduğunu kaydetti.

Öte yandan birçok hayranın, Marcus Fenix rolü için Dave Bautista’nın seçilmesi için imza kampanyası başlatacağı gelen yorumlar arasında. Yıldız oyuncu da daha önce bu karakteri canlandırmakla ilgilendiğini açıklamıştı.

- Reklam -

Gears of War filmi

Henüz erken geliştirme aşamasında olan filmin senaristleri arasında Stuart Beattie, F. Scott Frazier ve Chris Morgan yer alıyor.

Film ve animasyon dizisi için yönetmen, stüdyo, oyuncu kadrosu ve seslendirmen gibi kalemler için bir açıklama yapılmadı. Her iki yapımın ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir detay yok.

Siz bu uyarlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Netflix, PC Gamer

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

keanu reeves john wick Ballerina kadrosu

Keanu Reeves, Yeni John Wick Filmi “Ballerina”nın Kadrosuna Dahil Oldu: Başrolde Ana de Armas Var

Indiana Jones dizisi disney

Disney ve Lucasfilm’den Yeni Bir “Indiana Jones” Dizisi Geliyor