in

“The Boys” Evreninde Geçen “Gen V” Dizisinde 2. Sezon Hazırlıkları Başladı

Gen V 2. sezon için hazırlıklar başladı. Henüz ilk sezonu yayınlanmamış olan The Boys spin-off’unun devam bölümlerinde düğmeye basıldı.

Gen V 2. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Gen V 2. sezon ile geri dönmeye çok yakın. Amazon Prime Video’nun henüz başlamamış olan The Boys spin-off dizisinde yeni bölümleri şimdiden showrunner Michele Fazekas ile anlaşmaya varıldı.

İlk olarak 2020’de duyurulan Gen V dizisi, Eric Kripke’nin Garth Ennis ve Darick Robertson tarafından yaratılan The Boys adlı çizgi roman uyarlamasında keşfedilen süper kahramanlarla dolu yozlaşmış dünyasını daha da genişletmeye hizmet edecek. Bir grup genç yetişkin süperi takip edecek olan yapım, Vought International tarafından kurulan Godolkin Üniversitesi Suçla Mücadele Okulu’nda yürütülen Açlık Oyunları benzeri bir dizi mücadeleyi içerecek.

Dizinin ilk sezon çekimleri geçen yılın eylül ayında resmi olarak tamamlanmış ve ilk görseller paylaşılmıştı. Ardından ilk fragman da geçen aralık ayının başlarında yayınlandı. Ancak Amazon Prime Video, hayranların akış platformları aracılığıyla yeni spin-off’u ne zaman izlemeye başlayacaklarını henüz açıklamadı.

- Reklam -

The Boys dizisi Gen V 2. Sezon Onayı Aldı

Tüm bunlara rağmen ortaya çıkan yeni bilgiler, Amazon’un yeni yan diziden memnun olduğunu ve şimdiden potansiyel bir Gen V 2. sezon onayına sıcak baktığını gösteriyor. Deadline’ın haberine göre, yayıncı şu anda yeni bir sezonda çalışmaların başlamasına izin vermek için yazarlarla görüşme halinde. Haberde ayrıca ilk sezonun ortak dizi sorumlusu Tara Butters’ın kişisel nedenlerle ayrılacağını ve 2. sezonun tamamen uzun süredir senaristlik yaptığı ortağı Michele Fazekas tarafından yönetileceğini gösteriyor.

Gen V 2. Sezon Öncesi Hayranlar İlk Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağını Merak Ediyor

Sıra dışı komedi sahneleri ve şiddet tasvirleriyle geniş çapta övülen The Boys, Amazon’un Prime Video platformu için en başarılı yapımlarından bir haline geldi. Kripke ve ekibi şu anda 4. sezonun çekim sürecindeyken, orijinal dizi birbirini izleyen her sezonda kendini aşma becerisini tutarlı bir şekilde kanıtladı. Seyirciler tam da dizinin sınırlarını daha fazla zorlayamayacağına inandıklarında, gösteri bir şekilde daha da şok edici noktaya gelmeyi başardı. Haliyle Gen V’nin aynı dünyada geçen yepyeni karakterleriyle tanışmak isteyen pek çok hayran, spin-off’un aynı başarıyı gösterip göstermeyeceğini merak ediyor.

- Reklam -

Bu yıl içerisinde yayınlanması beklenen Gen V 1. sezon için henüz kesin bir yayın başlangıç tarihi bulunmuyor.

The Boys dizisi Gen V 2. Sezon Onayı Aldı

Gen V dizisinden beklentileriniz neler? Sizce orijinal dizi kadar ilgi çekici bir yapım olmayı başarabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    The boys’u baya sevmiştim ama buna 3 dakika dayanabildim sadece.

  2. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    Ben aşırı benzer buldum iki diziyi ve çok sevdim o yüzden, çok zıt düşünmüşüz.

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Ben açılışı yapan oyuncunun oyunculuğunu beğenemedim hocam. Hogwartsı kazandım diye tepki verdiği sahnede dayanamayıp kapattım. Tabii bu detayı yukarıda belirtmeyince tüm dizi katlanılmazmış gibi yorum yapmış oldum.

    Bir de ıslahevini gösterdikleri sahnede sırf o sahne sıradışı dursun diye yan yana beş yataktan birinde havada uyuyan bir eleman vardı. Sırf işte burası anormal demek için çok maliyetli bi hareket. O sahne için şimdi tüm bölümlerde uçan bir karakter mi var edecekler yani diye anlamsız buldum. Bu dizi de the boys gibi çr uyarlaması mı bilmiyorum belki de orijinali de öyledir haksızlık ediyorumdur.

    Güç yüzüklerinden beri senaristin aklımda şöyle bir sahne var seneryo o sahneyi var etmek için yazılacak tripleri bende travma oluşturdu.

    Bir de teen titans gibi çiğ oyunculuk göreceğim sanrısı yaptı açılışı yapan oyuncu. Ekrana bakamıyorum kötü oyunculuk görünce. The boysta Homelander gibi şahane bir oyuncu var bu dizide öylesi çıkmaz diye düşündüm.

    Onun dışında the boys zaten yok öyle pamuk şeker süper kahraman diye tokat gibi başlayaıp o sarsıcı giriş hakkını kullandı ikinci de sarsmıyor. O yüzden de etkilenip içine giremedim serinin.

    Evet bunların hepsi üç dakikada oldu ://

  4. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    Biraz fazla önyargılı davranmışsın tabii ama senin bileceğin iş. Ben çiğ oyunculuğa pek takılmam senaryo sürükleyici ise. Burda da gayet sürükleyici bence. Havada uyuyan adamı fark etmemişim hiç, sanırım bi daha gözükmedi. Boys da yer alan hikayelerden uyarlama ayrıca bu dizi, yani aynı çizgi roman. Güç yüzükleriyle de bunu karşılatırmam bile, tarihin en kötü dizisi falan olabilir :sweat_smile:.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Megalopolis Filmi Krizle Boğuşuyor

Francis Ford Coppola’nın Rüya Projesi “Megalopolis”in Prodüksiyonunda Bütçe Krizi Yaşanıyor

Hindistan Kadın Boynuz Hastalığı

Hindistan’da Bir Kadının Kafasında Boynuz Çıktı: Yerel Doktorlar Çaresiz