in

Çekimleri Tamamlanan The Boys Spin-off Yapımı “Gen V”den İlk Görseller Paylaşıldı

Gen V dizisinin ilk sezon çekimleri tamamlandı. The Boys spin-off yapımından sahne arkası çekimlere ilk bakış fotoğrafları yayınlandı.

Gen V Dizisi Çekimlerini Tamamladı
- Reklam -
- Reklam -

Gen V dizisi çekimlerini tamamladı. The Boys evrenini genişletmeye hazırlayan yeni spin-off yapımından çekimlerin tamamlanmasına özel kamera arkası görüntüleri de paylaşıldı.

Garth Ennis’in DC Comics için yazdığı ve aynı isimden uyarlanan The Boys ilk defa 2019 yılında Amazon Prime Video ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Geçen temmuz başında 3. sezonu geride bırakan yapım şiddet, cinsellik ve eleştirici diliyle dikkat çekmeyi başarmıştı.

Michele Fazekas ve Tara Butters’ın yapımcı koltuğunda oturduğu Gen V ise The Boys evreninin farklı bir kısmını ekrana taşıyacak. Godolkin Üniversitesi, Suçla Mücadele bölümünde okuyan bir grup süper kahramanı konu alacak yapım öğrencilerin The Hunger Games tarzında bazı mücadelelerden geçtiğini anlatacağı düşünülüyor.

- Reklam -

Gen V Dizisi çekimleri tamamlandı the boys spin-off

Yeni dizinin çekimlerinin tamamlandığı haberi ise The Boys sosyal medya hesabı üzerinden dizinin tonuna yakışır bir şekilde geldi.

“Aynen, Gen V’nin yapımını tamamlıyoruz. Yok, ne zaman çıkacağını söylemeyeceğiz.”

Açıklama ile birlikte paylaşılan set fotoğrafları ise Suçla Mücadele okulunun öğrencilerine daha yakından bakış atıyor.

The Evreninde Geçen “Gen V” Dizisine İlk Bakış Fotoğrafları Yayınlandı

Gen V Dizisi çekimleri tamamlandı the boys spin-off

Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Shelley Conn ve Chilling Adventures of Sabrina’dan tanınan Chance Perdomo dizinin kadrosunda yer alıyor. Bununla birlikte set görselleri de izleyicilerin diziden neler beklemesi gerektiğine dair ipuçları veriyor.

- Reklam -

Görsellerden birinin arka planında orijinal dizinin meşhur kahramanları Homelander, The Deep ve Starlight karakterleri görülüyor. Ancak bu kahramanların yeni dizideki çaylaklar için bir ilham mı olacağı yoksa iki dizinin yakın zaman dilimi içinde mi geçeceği netlik kazanmadı.

The Boys dizisi ise merak uyandıran üçüncü sezonunun ardından 4. sezon için kamera karşısına geçmiş durumda. The Walking Dead yıldızı Jeffrey Dean Morgan da yeni sezonun kadrosuna katıldığı duyurulmuştu. Morgan, daha öncesinde Jensen Ackles ile Supernatural’da birlikte çalışma fırsatı bulmuştu.

Gen V Dizisi çekimleri tamamlandı the boys spin-off

Yeni spin-off’un sosyal medya hesabından duyurulduğu gibi çıkış tarihi henüz netlik kazanmasa da The Boys dizisinin 4. sezonu izleyicilerle buluşmadan önce yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Siz The Boys spin-off dizisi Gen V hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dario Argento hayatı İtalyan Korku Sineması

İtalyan Korku Sinemasının Usta İsmi Dario Argento ve Karanlık Peri Masalları

Cobra Kai Karate Kid filmi bagimsiz

Cobra Kai’nin Yaratıcısından Hayranları Üzecek Haber: “Yeni Filmin Diziyle Bir Alakası Yok”