in

George R.R. Martin, Game of Thrones Final Sezonunda Rol Almayı Reddetti

Ünlü yazar George R.R. Martin, kitabını bitirebilmek için Game of Thrones’un sekizinci sezonunda rol almayı reddetti.

Game of Thrones George R.R. Martin
- Reklam -
- Reklam -

Son birkaç yıldır George R.R. Martin‘in adını ne zaman görsek aklımıza hemen Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin altıncı kitabı Winds of Winter‘ı hâlâ bitiremediği geliyor. Hatırlarsanız ünlü yazar geçtiğimiz aylarda romanını tamamlayabilmek için bir dağ evine kapanmıştı, biz de nihayet bu konuda kendisinden somut bir adım görebilmiştik. Şimdiyse yine kendisinden beklemediğimiz türden ama bizim için iyi bir haberle karşımızda kendisi. Üstelik Game of Thrones dizisiyle ilgili.

Martin, The Entertainment Weekly‘ye verdiği özel bir demeçte Game of Thrones’un son sezonunda dizinin yapımcılarının kendisine küçük bir rol teklif ettiğini ama bunu geni çevirdiğini belirtmiş. Gerekçe olaraksa kitabını bitirmek istemesini göstermiş:
David ve Dan son bölümlerden birinde küçük bir rol oynamam için beni diziye davet etti. Çok cazip bir teklifti. Ama sadece küçük bir rol için Kuzey İrlanda’ya gidip sonra da New Mexico’daki evime dönerek vakit kaybetmek istemedim.
Martin daha önce dizinin deneme bölümünde, Daenerys’in düğününde ufak bir rol aldığını fakat daha sonra o rol için düşünülen Tamzin Merchant’ın ayrılması ve yerine Emilia Clarke’ın seçilmesiyle o kısımları silmek zorunda kaldıklarını da belirtmiş.

Game of Thrones 8. sezonu 14 Nisan 2019 tarihinde yayınlanacak. The Winds of Winter’ın çıkış tarihiyse hâlâ belirsiz.

- Reklam -

Peki ya sizler son sezondan neler bekliyorsunuz? Sizce ortaya iyi bir iş çıkacak mı? Game of Thrones’la ilgili teorilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşabilirsiniz.

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Aragorn

Kesinleşti: Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Aragorn Olacak

The Umbrella Academy İnceleme

The Umbrella Academy: Şemsiye Altına Sıkışıp Kalanlar