in

George R.R. Martin, House of the Dragon’un İlk Bölümünü İzledi ve İzlenimlerini Paylaştı

George R.R. Martin, House of the Dragon dizisi için ilk yorumlarını yaptı. Ünlü yazar dizinin ilk bölümünü izlediğini ve bayıldığını ifade etti.

george r.r. martin house of the dragon
- Reklam -
- Reklam -

George R.R. Martin, House of the Dragon dizisi hakkında konuştu ve hayranları hayal kırıklığına uğratmayacağını söyledi. Usta yazar sitesinde paylaştığı yazıda spin-off yapımının ilk bölümünü izlediğini ve ilk izleniminin “karanlık, güçlü ve içgüdüsel” olduğunu belirtti.

2019 yılında sekizinci sezonu ile macerasını tamamlayan HBO yapımı Game of Thrones, aynı dünyaca geçen spin-off yapımı ile ekranlara geri dönüyor. House of the Dragon ile Targaryen ailesinin köklerine daha detaylı bir bakış atma şansını yakalayacağız. Daha öncesinde Prens Daemon Targaryen rolüne hayat verecek olan Matt Smith dizinin kendi sesine sahip olacağını söyleyerek yapımın Game of Thrones’tan farklı olacağına dikkat çekmişti. Geçen ekim ayında yayınlanan ilk fragmanı ile yeni macera şimdiden merak uyandırıyor.

House of the Dragon Dizisini İzleyen George R.R. Martin: “Targaryen Hanesi iyi ellerde, hayal kırıklığına uğrayacağınızı sanmıyorum”

House of the Dragon Dizisi game of thrones

- Reklam -

Kitapların yazarı George R.R. Martin, blogu üzerinden paylaştığı yeni bir yazıda House of the Dragon’a dair beklentileri yükseltti. Yazar, dizinin ilk bölümünün yayına hazırlanmamış bir versiyonunu izlediğini takipçilerine duyurdu. Martin dizinin tam olarak kendi epik fantazi romanlarını yazmayı sevdiği gibi “karanlık, güçlü ve içgüdüsel” olduğunu söyledi. Ayrıca izleyicilerin oyuncu kadrosuna âşık olacağını fakat sonradan kalplerinin kırılacağını da yazısına ekledi.

House of the Dragon dizisini kendi adıma, hak ettiği gibi, büyük bir heyecan ile bekliyorum. Peki, bu konuda objektif olmam zor. İzleyeceğiniz birçok şeyi biliyorum. (Şey, ım, kitabı ben yazdım.) Ayrıca aramızda kalsın, kimseye söylemeyin ama dizinin kaba kurgudan geçmiş ilk bölümünü izledim. Ve bölüme bayıldım. Karanlık, güçlü ve içgüdüsel… tıpkı benim epik fantazi eserim gibi.

Ryan (J. Condal) ve Miguel (Sapochnik) inanılmaz bir iş çıkarmışlar ve oyuncu kadrosu… Game of Thrones’da olduğu gibi izleyicilerin tanıdığı sadece birkaç isim var ama sanıyorum birçoğuna bayılacaksınız (fakat ileride kalbiniz kırılacak… ama hayır bunu söylemek hikâyeyi mahvederdi). Targaryen hanedanının iyi ellerde olduğunu düşünüyorum. Hayal kırıklığına uğrayacağınızı sanmıyorum.”

House of the Dragon, Game of Thrones Öncesini Konu Alacak

House of the Dragon George R.R. Martin

- Reklam -

HBO yapımı Game of Thrones dizisinden yaklaşık 200 yıl önce geçecek olan House of the Dragon Targaryen hanedanlığının düşüşünü konu alacak. Targaryen’lerin krallığa hükmettiği dönemde yaşanan bazı siyasi problemler ve sonrasında gelişen iç savaşı izleyici ile buluşturacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Matt Smith, Paddy Considine, Olivia Cooke, Eva Best ve Enna D’Arcy gibi isimler yer alıyor. Yine HBO bünyesinde yayınlanması planlanan yapım 2022 yılında gösterime girecek.

Sizin House of Dragon dizisi ile ilgili beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for eleutheiros eleutheiros dedi ki:

    Hala dizi izliyor, yorum yapıyor… bitir artık şu kitapları :angry:

  2. Avatar for Tilqi_Gin Tilqi_Gin dedi ki:

    Kitapları? Kitabı bitirsin bari. Diğer kitabın çıkmayacağı artık garantilenmiş sayılır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çalınan Yüzüklerin Efendisi Kitapları Geri Döndü

Bir Hayır Kurumundan Çalınan Yüzüklerin Efendisi Kitapları, Sosyal Medya Kampanyası Sonrası İade Edildi

Mürekkep Öyküleri: Aylık Öykü Seçkisi 146. Sayısı Yayında

Aylık Öykü Seçkisi’nin 146. Sayısı Yayında: “Mürekkep Öyküleri”