in ,

Netflix’ten “Ghostbusters” Animasyonu Geliyor: Hayalet Avcıları Evreni Genişliyor

Ghostbusters animasyon dizisi için çalışmalar başladı. Netflix, Hayalet Avcıları’nın yeni maceralarını ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Ghostbusters Animasyon Dizisi Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Ghostbusters animasyon dizisi yolda. Serinin geçen sene vizyona giren son filmi Afterlife’ı da yönetmiş Jason Reitman’ın baş yapımcı olarak yer alacağı proje Netflix ile ekranlara geliyor.

Bilimkurgu ve komedi türlerini harmanlayan serinin son filmi olan Afterlife, hikâyeyi Ghostbusters II’daki olaylardan 32 yıl sonrasına götürdü ve odağını bekar anne Callie ile iki çocuğu Phoebe ve Trevor’a kaydırdı. Çocuklar Egon Spengler’in (Harold Ramis) torunlarıydı ve o öldükten sonra, onun küçük kasabadaki yeni bir doğaüstü tehdidine ilişkin araştırmasını öğrenmek için yıkık Oklahoma çiftlik evine taşındılar.

Yeni filmde Phoebe rolünde Mckenna Grace, Callie rolünde Carrie Coon, Trevor rolünde Finn Wolfhard, Logan Kim rolünde Paul Rudd ve Lucky rolünde Celeste O’Connor gibi isimler yer alıyordu. Ayrıca orijinal filmlerin oyuncuları Bill Murray, Dan Ayrkroyd, Ernie Hudson, Annie Potts ve Sigourney Weaver da yıllar sonra bu film ile bir kez daha evrene dönüş yaptılar. Ayrıca orijinal filmlerin yönetmeni olan Ivan Reitman da, koltuğunu her ne kadar oğluna devretse de yapımcı olarak yer aldı. Ghostbusters: Afterlife, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden görece olumlu eleştiriler aldı ve mütevazı bir gişe başarısı yakaladı. 75 milyon dolarlık üretim bütçesine karşılılık olarak dünya çapında 204 milyon doların üzerinde hasılat elde etti ve Sony’nin serinin geleceğine olan güvenini yeniden teyit etti.

- Reklam -

Ghostbusters Animasyon Dizisi Çalışmaları Yeni Başladı

Jason Reitman ve Gil Kenan
Jason Reitman ve Gil Kenan

Şimdi, Netflix’in Geeked Weekend etkinlikleri kapsamında Hayalet Avcıları evreninde geçecek olan yepyeni bir animasyon dizisi duyuruldu. Netflix ve Sony Pictures Animation ortaklığında hazırlanacak olan yapımın başında Jason Reitman yer alıyor. Reitman ayrıca serinin senaristlerinden Gil Kenan ile birlikte animasyon macerasının yapımcılığını da üstlenecek.

Sadece geliştirildiği duyurulan diziyle ilgili olarak şu an için başka bir ayrıntı paylaşılmadı. Şimdilik herhangi bir görsel paylaşım yapılmayan dizide, orijinal filmlerde yer alan oyuncuların sesleriyle yer alıp almayacağı ya da ne zaman geleceği de henüz duyurulmadı.

- Reklam -

Ghostbusters’ın son filmi olan Afterlife’ı nasıl bulmuştunuz? Evrenin animasyon yapımları ile genişleyecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Animation Magazine

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Anthony Hopkins Rebel Moon Filmi

Anthony Hopkins, Zack Snyder’ın Epik Bilimkurgu Filmi “Rebel Moon” Kadrosunda

Tarihin En büyük definesi san jose

Tarihin En Büyük Definesinden Yeni Görüntüler Yayınlandı: 18 Milyar Dolarlık Servet Paylaşılamıyor