in

Exxen’in Absürt Komedi Dizisi “Gibi” 4. Sezon ile Geri Dönüyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

Gibi 4. sezon çıkış tarihi Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Exxen’in sevilen komedi yapımı, yeni bölümleri için geri sayıma geçti.

Gibi 4. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Gibi 4. sezon çıkış tarihi belli oldu. Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit’in senaristliğini üstlendiği yapım, hayranlarını fazla bekletmeden geri dönüyor.

Gibi 4. sezon çekimleri geçen ocak ayında başlamıştı. Aradan geçen iki aylık sürenin sonunda, yeni bölümler için resmi çıkış tarihi ortaya çıktı.

2021 yılında izleyicilerle buluşturulmaya başlayan Gibi dizisi, son dönemlerin en popüler yerli komedi dizileri arasında kendisine yer buldu. Kara mizahı, absürt durumları ve kendine has tonuyla bir adım öne çıkmayı başaran Gibi; sezon aralarını uzun tutmayan nadir diziler arasında yer alıyor.

- Reklam -

Toplamda 10 bölümden oluşan 3. sezonu 23 Aralık 2022 tarihinde noktalanan dizi, hiç zaman kaybetmeden yeni sezon çekimlerine başlamıştı.

Gibi 4. Sezon Çıkış Tarihi Exxen

Gibi 4. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Acun Ilıcalı’nın ve Exxen resmi hesabının paylaştığı gönderilerle birlikte, Gibi 4. sezon çıkış tarihi 31 Mart 2023 olarak açıklandı. Dizi, önceki sezonların yayın takvimini takip ederek cuma günleri haftalık olarak yayınlanacak.

Exxen’in paylaşımında dizinin geri dönüşü için şu ifadelere yer verildi:

“Yılmaz, İlkkan ve Ersoy‘un insanlık denizinde kulaç kulaç ilerleyen maceraları sırasında karşılarına çıkan hemen her şeyle baş etme yöntemleri konusunda yaşadıkları karmaşanın yarattığı bocalamayı fırsat bilen nice kişilerin hayatına şaşırtıcı şekilde müdahale ederken kendi prensiplerini ayaklar altına almak pahasına yepyeni atılımlar yapmasına şaşakalacaksınız.”

Dizinin 4. sezonu toplamda 10 bölüm sürecek. Yapımcılığı Özcanlar Yapım Sarayı’na ait olan dizide Feyyaz Yiğit (Yılmaz), Kıvanç Kılınç (İlkkan), Ahmet Kürşat Öçalan (Ersoy) rollerini yinelemek üzere geri dönecek.

- Reklam -

Gibi 4. Sezon Ne Zaman

Çekimleri toplamda 5,5 hafta süren dizinin 4. sezon yönetmenliği Kiralık Aşk, Vuslat ve Adını Feriha Koydum ile tanınan Barış Yöş’e ait.

Gibi Yeni Sezonlar ile Macerasını Sürdürecek

Dizi, 48. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu ve En İyi Komedi Dizisi kategorilerinde ödül kazanarak takdir toplamıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre dizi 5 ve 6. sezonlarla hikâyesini anlatmaya en az iki sezon daha devam edecek.

Gibi 4. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sizin Gibi 4. sezon için beklentileriniz neler? Geçen sezonu nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir, daha fazla TV içeriği için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Daniels Star Wars Dizisi

“Everything Everywhere All At Once” Yönetmenleri Star Wars Evreninde

Amelie KGB Ajanı - Gerçek Hikaye

“Amélie Bir KGB Ajanıydı” – Fransız Yönetmen Jean-Pierre Jeunet, 22 Yıllık Gizemi Bir Kısa Film ile Açıkladı