in ,

God of War Dizi Oluyor: Ünlü Oyun Serisi Amazon Tarafından Ekrana Taşınacak

God of War dizi uyarlaması yolda. Amazon Prime Video, Sony’nin ünlü oyun serisini ekrana taşımak için harekete geçti.

god of war dizi amazon
- Reklam -
- Reklam -

God of War dizi uyarlaması için hazırlıklar başladı. Amazon Prime Video adaptasyon çalışmalarına hız kazandırdı. Dev şirket, Sony’nin ünlü oyun serisini ekrana taşıyacak.

Amazon gözünü God of War oyununa dikmiş durumda. Şimdiye dek 1 milyar dolar bütçeli Lord of the Rings: The Rings of Power dizisiyle adından söz ettiren ve The Wheel of Time’ı ekrana taşıyan platform, God of War oyununun live-action dizisini yapmak istiyor.

Deadline’ın haberine göre Amazon ve Sony henüz şartlar üzerinde bir anlaşmaya varamamış durumda. Buna rağmen birçok izleyici önümüzdeki dönemde Amazon Prime kütüphanesinde Kratos’u göreceğinden emin.

- Reklam -

Mitoloji temalı aksiyon-macera oyunu God of War’un ekran uyarlamasında söylenenlere göre The Expanse yapımında görev alan Mark Fergus ve Hawk Ostby bulunacak. Bununla birlikte Amazon’un The Wheel of Time adaptasyonunda da yer alan yapımcı Rafe Judkins’in Sony Pictures Television ve PlayStation Productions ile birlikte çalışacağı söyleniyor. Ancak Sony ve Amazon tarafından konuya dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

God of War Dizi Uyarlaması için Daha Önce de Çalışmalar Yapılmıştı

Uzun süre yalnızca PlayStation’da oynanabilen God of War, geçen aylarda bilgisayar platformuna çıkarak büyük bir oyuncu kitlesine hitap etmek istediğini duyurmuştu. Dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından tüketilen eserin dizi adaptasyonunun yapılacağı söylentisi de büyük bir heyecanla karşılandı.

god of war dizi uyarlama

- Reklam -

Santa Monica Studios tarafından yaratılan eser ilk defa 2012 yılında ekrana uyarlanmak istenmişti. Hatta Pasific Rim filminin yazar kadrosunun bir araya geldiği ve film için bir senaryo kaleme aldığı da duyurulmuştu. Fakat daha sonrasında proje istendiği gibi ilerlememiş ve Hollywood projeyi rafa kaldırmıştı.

Ancak Amazon, God of War dizisi için kolay kolay pes etmeyecek gibi duruyor. Amazon Studios, dj2 Entertainment ile yaptığı anlaşma sonrası Life is Strange ve Disco Elysium oyunlarını ekrana taşıyacağını duyurmuştu. Dolayısıyla dev şirket dizi hakları için ısrarcı olabilir.

Siz Amazon Prime’ın yeni dizi projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for PenetratorGod PenetratorGod dedi ki:

    Başrolü Henry Cavill’e oynatmasınlar başka bir şey istemiyorum.

  2. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Tom Hardy oynasa peki?

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Heyecanla bekliyorum şimdiden. Konuya ilk oyundan mı girerler yoksa yeni oyundan başlayıp flashback mi yaparlar veya gay aşkının öldüğü kısmı mı ön plana çıkaracaklar bakalım.

  4. Avatar for lostcontrol lostcontrol dedi ki:

    Okuduğum bir haberde aynen şöyle yazıyordu;“Dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda bir video oyununun filminde rol alacağını müjdeledi. Dwayne Johnson, film hakkında bilgi vermedi. Ünlü oyuncu, beyaz perdeye yansıyacak ve film olacak video oyununu yıllarca kendisinin de oynadığını söyledi.”

    Gene yabancı kaynaklı bir haber sitesinde bu role gidecek isimlerden ikisi; Dave Bautista, Jason momoa.

    Şahsi görüşüm; fiziksel olarak bu karakterler oturur ama ben istemiyorum. :frowning:

  5. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bu kadar yeter Amazon, sakin ol dostum yavaşla, kendine gel biraz … Bir eseri daha berbat etme, kendine biraz süre tanı adamım. “Stop the Amazon Prime” diye gösteri yapsınlar :sweat_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Russian Doll 2. sezon

Russian Doll 2. Sezon Çıkış Tarihi Kısa Bir Fragman Eşliğinde Açıklandı

Bin Gemi - Natalie Haynes

Truva Savaşı’nı Kadınların Bakış Açısından Anlatan “Bin Gemi” Romanı Çıktı