in

Godzilla Dizi Oluyor: Canavarlar Kralı Apple TV+ ile Geliyor

Godzilla dizi oluyor. MonsterVerse’de geçen Kaiju sinemasının en ünlü canavarı, Apple TV+ ile canlı aksiyon dizisine kavuşuyor.

Godzilla dizi
- Reklam -
- Reklam -

Godzilla dizi oluyor. Canavarlar Kralı, Apple TV+ önderliğinde televizyon dünyasına adım atıyor.

2014 yılında Gareth Edwards’ın Godzilla’nın yeniden başlatılmasıyla başlayan Legendary Entertainment’ın MonsterVerse serisi yıllardır sinemada yeni yapımlarla karşımıza çıkmakta. İlk çıkan film, bazı hatalarına rağmen genellikle olumlu eleştiriler aldı ve dünya çapında gişede 524,9 milyon dolar hasılat elde etti. Bu başarı, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters ve geçen yıl çıkan Godzilla vs. Kong dahil olmak üzere daha fazla MonsterVerse filminin gelmesine yol açtı.

Dijital yayın servisleri çoğaldıkça ve haliyle rekabet arttıkça en bilinen seriler için televizyonlara özel işler yapılmaya başlandı. Bunların başında Marvel ve Star Wars işleri geliyor. Disney, elindeki markaları Disney+’ı güçlendirmek için kullanırken HBO Max de boş durmuyor ve The Suicide Squad ve The Batman gibi DC filmlerini yan ürünleri ile çıkış yapıyor. Şimdi de bu trende katılan en son seri, MonsterVerse’ün en bilinen yaratıklarının başında gelen Godzilla yer alıyor.

- Reklam -

Apple TV+, Legendary Television tarafından hazırlanacak yeni bir live action Godzilla dizisinin geleceğini duyurdu. Dizi MonsterVerse’de geçecek. Henüz bir ana başlığı olmasa da yayın platformu kısa bir özet sundu.

Apple TV+ ile Gelecek Godzilla Dizi Projesi Film Evreniyle Bağlantılı Olacak

Godzilla Dizi Apple TV+

“Canavarların gerçek olduğu şok edici yeni gerçeğin ve Godzilla ile Titanlar arasındaki San Francisco’yu yerle bir eden şiddetli savaşın ve ardından yeni dizi, bir ailenin gömülü sırlarını ve onları Monarch olarak bilinen gizli organizasyona bağlayan bir mirası ortaya çıkarmak için yaptığı yolculuğu konu ediniyor.”

- Reklam -

HBO Max üzerinden yayınlanan Godzilla vs. Kong filminden sonra şimdiye kadar resmi anlamda yeni bir MonsterVerse filmi duyurulmadı. Serinin beyaz perdedeki maceraları büyük ihtimalle devam edecek olsa da, bir diğer dağıtımcı şirket olan Warner Bros.’un da içinde yer aldığı HBO Max dururken anlaşmanın neden Apple TV+ ile yapıldığı da merak ediliyor. Legendary’nin çeşitli stüdyolar ile iş birliği yaptığı biliniyor, buna rağmen filmlerin dijitaldeki yayın hakları HBO Max’teyken bu tarz bir ayrım ileride ne gibi sorunlar yaratabilir hep birlikte göreceğiz.

Matt Fraction’ın başında yer alacağı dizide kimlerin yer alacağı, çekimlerin ne zaman başlayacağı veya ne zaman yayınlanacağı gibi sorular henüz belirsizliğini koruyor.

Godzilla’nın dizisinden beklentileriniz neler? Apple TV+ ile ortaya nasıl bir iş çıkabilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TOR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Louie Anderson ölüm haberi

Afacan Louie ile Tanınan Komedyen Louie Anderson Kansere Yenik Düştü

The Aristocats film uyarlaması disney

Disney’in Kült Müzikali “The Aristocats” Live-Action Film Oluyor