in

Good Omens 2. Sezon Çekimleri Başladı: David Tennant’tan İlk Kare

Good Omens 2. sezon çekimleri başladı. Amazon Prime dizisi için David Tennant’lı ilk kare gözüktü.

Good Omens 2. Sezon Çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Good Omens 2. sezon çekimleri başladı. Neil Gaiman ve Terry Pratchett’ın fantastik romanından ilhamla yaratılan dizi, yeni sezonunda Amazon Prime ekranlarında olacak. Paylaşılan ilk kare, David Tennant’ı yeniden Crowley rolünde görmemizi sağlıyor.

Amazon Prime üzerinden yayınlanmaya hazırlanan Good Omens dizisi ilk sezonu ile birçok izleyicinin ve eleştirmenin beğenisini kazanmıştı. 1. sezonun yakaladığı bu başarının ardından dizinin ikinci sezon onayını geçen aylarda almayı başardı.

1990 yılında Neil Gaiman ve Terry Pratchett tarafından yazılan Good Omens (Kıyamet Gösterisi), David Tennant tarafından canlandırılan şeytan Crowley ve Michael Sheen’in oynadığı melek Aziraphale arasındaki ilginç ilişkiyi anlatıyor.

- Reklam -

Dizinin ilk sezonunda Crowley ve Aziraphale, Adem’in yardımıyla kıyameti önlemeyi başarmıştı. Dizinin danışmanlığında bulunan Neil Gaiman’ın aktardığına göre kitapta işlenen tüm olaylar aslında ilk sezonda tamamen anlatılmış. Dolayısıyla 2. sezon hazırlıklarını yapan yazar Gaiman senaryoya dair henüz bir bilgi vermiyor. Kitapta yaşananların ilk sezonda tamamlanması üzerine, bazı izleyiciler ikinci sezonun çıkmasını tepkiyle karşılıyor.

Gaiman ise sosyal medya üzerinden eleştirilere şu şekilde cevap veriyor:

@androwzky: Yani ortada Good Omens 2 kitabı yok ki! Ne yapacak bir şeyler mi uyduracak

@neilhimself: Um. Bu tam olarak Good Omens 1’i yazarken yaptığımız şeydi…

Michael Sheen ve David Tennant Yeniden Good Omens 2. Sezon Kadrosunda Buluşuyor

David Tennant’ın sosyal medya üzerinden saçlarını kızıla boyatarak paylaştığı resmi, Sheen’in beyaz saçlı paylaşımından birkaç gün sonra geldi. İki oyuncu sadece senaryo olarak değil aynı zamanda ekrandaki oyunculuklarıyla ile birbirlerini tamamlıyor. Tennant ve Sheen’den gelen bu paylaşımlar dizinin 2. sezonunun çekimlerinin başladığının habercisi. Georgia Tannent’ın “Alevin ta kendisi” yorumuyla yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

- Reklam -

good omens 2 sezon david Tennant

İzleyiciler ise 2. sezonda ne olacağı konusunda ise oldukça meraklı. Yeni sezonun yazar koltuğunda eserin orijinal yazarlarından Neil Gaiman var. Seriye dair henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, ünlü yazarın bu sezonda Crowley ve Aziraphale arasındaki dinamiği geliştirecek yeni bir senaryo üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Yeni sezonun yayın tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yok.

Öte yandan bir başka Gaiman uyarlaması The Sandman de şu sıralar Netflix için geliştirilmeye devam ediyor.

Siz Good Omens dizisinin 2. sezonundan neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alec Baldwin görüntü yönetmeni öldürdü

Rust Setinde Talihsiz Kaza: Alec Baldwin, Görüntü Yönetmenini Öldürdü

Dune İncelemesi: Çöl Gezegeni Film Uyarlaması

Dune İncelemesi: Denis Villeneuve’den Çağdaş Bir Bilimkurgu Resitali