in ,

Pulitzer Ödüllü Romandan Uyarlanan “Göremediğimiz Tüm Işıklar” Dizisinden İlk Fragman

Göremediğimiz Tüm Işıklar fragmanı yayınlandı. Pulitzer Ödüllü aynı adlı romandan uyarlanan Netflix dizisinde Mark Ruffalo, Hugh Laurie ve Marion Bailey gibi isimler yer alıyor.

Göremediğimiz Tüm Işıklar Fragmanı Yeni Netflix Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Göremediğimiz Tüm Işıklar fragmanı paylaşıldı. Mark Ruffalo, Netflix’in aynı isimli Pulitzer Ödülü roman uyarlamasında, İkinci Dünya Savaşı zamanında geçen iki genç insanın hikâyesinde koruyucu bir baba rolünde karşımıza çıkıyor.

Anthony Doerr’in 2014 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan All the Light We Cannot See, babasıyla birlikte saklanan kör bir Fransız genç kız olan Marie-Laure LeBlanc ile Naziler için savaşmak zorunda kalan Alman genç Werner Pfennig’in hikâyesini anlatıyor. Roman 2015 yılında Kurgu dalında Pulitzer Ödülü’ne layık görüldü. Ayrıca her ne kadar ilk 5’e girememiş olsa da The New York Times’ın 2021’de yaptığı “Son 125 Yılın En İyi Kitabı” anketinde ismi geçen kitaplar arasındaydı.

Şimdi ise Netflix, Göremediğimiz Tüm Işıklar için bir fragman yayınlayarak Mark Ruffalo ve Hugh Laurie’nin de aralarında bulunduğu ana oyuncu kadrosuna daha yakından bir bakış sağlarken aynı zamanda dizinin yayın tarihini de açıkladı.

- Reklam -

All The Light We Cannot See fragman netflix

İlk tanıtım fragmanı, karakter ve mekân görüntülerinden ateşli savaş sahnelerine doğru yavaş ve istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Görüntüler ayrıca Ruffalo’nun Marie-Laure’un önemli bir elmasla Paris’ten kaçan babası olarak hikâyedeki rolüne dair ipuçları da veriyor.

Yayınlanan ilk resmi tanıtım fragmanını hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Göremediğimiz Tüm Işıklar Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Orijinal adı All the Light We Cannot See olan Göremediğimiz Tüm Işıklar, 1944’te Saint-Malo Savaşı’nda yaşanan olaylara dayanan üzücü bir savaş hikâyesi. Roman, Marie-Laure ve Werner’in bakış açılarını kullanarak savaş zamanı merceğinden ahlaki ikilemler ve etik hakkında bir hikâye anlatıyor. Fragmanda da gösterildiği gibi, İkinci Dünya Savaşı’nın birçok sahnesi dizide yer alacak ve romanın betimlemelerini ve temalarını ekrana taşıyacak.

- Reklam -

Göremediğimiz Tüm Işıklar’ın uyarlanacağı ilk kez 2019 yılında duyuruldu. Projenin başına ise daha önce Netflix’le birçok projede birlikte çalışmış olan Deadpool 3’ün yönetmeni Shawn Levy getirildi. Ruffalo ve Laurie Ocak 2022’de kadroya katılırken, dizinin çekimleri Temmuz 2022’de tamamlandı. Daha önceki haberlerde mini dizinin 4 bölümden oluşacağı belirtilmiş, Levy de dizinin dört saat uzunluğunda olacağını ifade etmişti.

Göremediğimiz Tüm Işıklar Fragmanı Yeni Netflix Dizisi

Dizinin oyuncu kadrosunda Ruffalo ve Laurie dışında ayrıca Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey ve Aria Mia Loberti gibi isimler yer alıyor. Yapım, tüm bölümleri ile 2 Kasım 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yeni mini dizi uyarlamasına dair düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fast X Fragmanı: Yeni Hızlı ve Öfkeli Filmi

Hızlı ve Öfkeli Serisinin Yeni Filmi “Fast X”ten Aksiyon Dolu Yeni Fragman

Google CEO Sundar Pichai Yapay Zeka

Google CEO’sundan Yapay Zekâ Açıklaması: “Uykularımı Kaçırıyor”