in

HBO Max, 2 Sezonun Ardından Yeni “Gossip Girl” Dizisini İptal Etti

Gossip Girl 3. sezon iptal edildi. HBO Max, platformundaki yapımların fişini çekmeye devam ederken serinin yapımcısı Josh Safran, dizisine yeni bir ev arıyor.

Gossip Girl 3 Sezon İptal
- Reklam -
- Reklam -

Gossip Girl 3. sezon için iptal kararı çıktı. HBO Max, bir dönemin popüler dizisinin yeniden çevriminde macerayı kısa tutmaya karar verdi.

İlk defa Macerasına 2007 senesinde The CW kanalında başlayan Gossip Girl; Stephanie Savage ve Josh Schwartz ikilisinin imzalarıyla izleyicilerin beğenisine sürülmüştü. Toplam 6 sezon ve 121 bölüm süren orijinal hikâye, kendine has bir kitle yakalamayı başarmıştı.

Warner Bros., geçmişte çatısı altında yayınlanan popüler markalardan bazılarını yeni dijital platformu HBO Max’in çıkışına eşlik etmesi için geri getirme kararı almıştı. Harry Potter ve Friends gibi yapımlara özel buluşma bölümleri çekilirken Sex and the City, Pretty Little Liars ve Gossip Girl gibi yapımlar da reboot edilmişti.

- Reklam -

2021’de başlayan yeni Gossip Girl ise ortalamanın altında aldığı eleştiriler ile beklenen çıkışı gerçekleştirememişti.

Gossip Girl 3. Sezon İptal Edildi

İptal kararı, 26 Ocak 2023’te yayınlanacak 2. sezon finalinden bir hafta öncesinde verildi. Dizinin yürütücüsü Josh Safran haberi sosyal medya üzerinden doğrularken yapımın kendisine yeni bir ev bulabilme ihtimalinin de mevcut olduğunu belirtti.

New York’ta bir özel lisede geçen yapım, orijinal yapımdan 8 yıl sonra geçiyor. Dizi, ilk sezonki olumsuz eleştirileri ikinci sezonda yavaş yavaş telafi etmeye başlamış olsa da iptal kararından kurtulamadı.

Gossip Girl 3 Sezon İptal HBO Max

HBO Max yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bizi Yukarı Doğu Yakası’na ve Constance Billard’daki tüm skandallara geri götürdükleri için dizi Joshua Safran ve yapımcılar Stephanie Savage ile Josh Schwartz’a minnettarız. Gossip Girl’e 3. sezon ile devam edemesek de bu dizinin yeni bir izleyici kitlesine sunduğu baştan çıkarıcı aşk üçgenleri, arkadan bıçaklamalar ve kusursuz moda anlayışı için onlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Safran, dizinin iptaline değinen kendi açıklamasında, yayıncının kararından duyduğu üzüntüyü dile getirdi; stüdyoya inançları ve destekleri için teşekkürlerini iletti.

- Reklam -

Yeni Platform Arayışı Sürüyor

Safran, yeni arayışlara dair şöyle konuştu:

“Şu anda başka bir platform arıyoruz. Ancak mevcut koşullarda bu durum oldukça güç. Eğer bu bir sonsa en azından en yükseğe çıkmayı başardık.”

Safran’ın açıklaması, platformun Gossip Girl 3. sezon ile devam etmeme ihtimalinin uzun zamandır bilindiğine yoruldu.

HBO Max - Gossip Girl 3. Sezon İptal

Yeni Gossip Girl dizisinin oyuncu kadrosunda Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Johnathan Fernandez, Adam Chanler-Berat, Todd Almond, Laura Benanti, Grace Duah ve Megan Ferguson gibi isimler yer alıyor. Orijinal dizinin anlatıcısı Kristen Bell de yeniden çevrimde rolünü yineliyor.

Gossip Girl 3. sezon başka bir platformda geri döner mi dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Eski Gossip Girl zaten mükemmeldi. Yenisine hiç gerek yoktu bence.

  2. Avatar for nefarrias_bredd nefarrias_bredd dedi ki:

    Katıldım. Allah affetsin orijinali bizi aşırı eğlendirmişti. Ama biraz da zamanın ruhuyla alakalı sanırım ya. Aynısını şimdi yapsalar yine sarmayabilir o kadar :thinking:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çığlık 6 fragmanı Türkçe altyazılı

“Çığlık 6” Filminden Türkçe Altyazılı Yeni Fragman: Ghostface New York’ta

Hello Tomorrow! Dizi Fragman

Apple’ın Retro Bir Gelecekte Geçen “Hello Tomorrow!” Dizisinden Fragman