in

Green Lantern Dizisi Kadrosuna American Horror Story Yıldızı Katıldı

Green Lantern dizisinde Guy Gardner karakterini canlandıracak isim belli oldu. American Horror Story yıldızı Finn Wittrock, HBO Max dizisi kadrosuna katıldı.

Green Lantern dizisi Guy Gardner
- Reklam -
- Reklam -

Green Lantern dizisi ger geçen gün daha da şekilleniyor. HBO Max’in merakla beklenen canlı aksiyon dizisine şimdi de Guy Gardner rolüyle American Horror Story yıldızı Finn Wittrock katıldı.

HBO Max için hazırlanan canlı aksiyon macerası Green Lantern şu anda DC’nin dizi anlamında beklenen en önemli işlerinden biri. Yapımla ilgili ilk duyuru geçen yılın ekim ayında yapılmıştı. Ancak diziyle ilgili ilk duyurudan sonra aylarca herhangi bir yeni bilgi paylaşılmadı. Nihayet diziye katılan ilk oyuncu belli oldu. Finn Wittrock, American Horror Story dizisi ile tanınsa da 36 yaşındaki oyuncu hem televizyonda, hem sinemada hem de sahnede çok sayıda büyük projede rol aldı. Örneğin 1790’te başlayan ve 22 sezon boyunca devam eden pembe dizi All My Children’da 112 bölüm boyunca Damon Miller karakterine hayat verdi.

Yine de en ikonik projelerinden biri olan ve sürekli değişen antolojisi dramasına FX’in AHS’sine 4. sezon ile katıldı. Birçok farklı karakteri canlandırdı. AHS: Freak Show’unda seri katil Dandy Mott’u canlandırmasıyla Emmy adaylığı da kazandı. Oyuncu, American Horror Story: Double Feature adlı 10. sezon için de diziye henüz kimliği açıklanmayan bir rolle tekrar dönüş yapacak.

- Reklam -

Şimdi de The Hollywood Reporter’ın haberine göre oyuncuyu canlı aksiyon Green Lantern dizisinde Guy Gardner rolüyle göreceğiz. Yapılan açıklamada karakter 1980’lerin hiper-vatanseverliğinin somutlaşmış bir hali olarak tanımlanıyor.

Green Lantern Dizisi Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Green Lantern Finn Wittrock

Bununla birlikte Alan Scott karakteri için de oyuncu arayışlarının sürdüğü bildirildi. Ayrıca Alan Scott’ı canlandıracak bir aktörün yanında Justice Society kahramanı ve Dünya doğumlu ilk Yeşil Fener ile ana figürlerinden birinin daha yer alacağı biliniyor. Dizinin yapımcı koltuğunda ise birçok Arrowverse dizisinde çalışmış olan Greg Berlanti bulunuyor.

- Reklam -

John Broome ve Gil Kane tarafından yaratılan Guy Gardner ilk olarak 1968’de Green Lantern #59’da göründü ve Green Lantern Corps’un Earthbound üyesi olarak Hal Jordan ve John Stewart’ı takip etti. Green Lantern: The Animated Series ve Cartoon Network’te Justice League / Justice League Unlimited dahil olmak üzere birçok uyarlamada yer aldı.

Peki ya sizler yeni canlı aksiyon yapımı konusunda neler düşünüyorsunuz? Ortaya tatmin edici bir yapım çıkar mı yoksa The CW’in Arrowverse’ü tadında bir yapımla mı karşı karşıya kalırız? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bulgur Palas İBB Kültür Merkezi

İstanbul’un 7. Tepesi Yeniden Halkın: İBB, Bulgur Palas’ı Satın Aldı

John Steinbeck odul yanit

John Steinbeck’in Aldığı Ödül Üzerine Verdiği Tuhaf (ve Yarı Kaba) Yanıt