in

Yüzüklerin Efendisi Dizisinin 2. Sezon Bölümleri Kadın Yönetmenlerin Elinden Çıkacak

Güç Yüzükleri’nin 2. sezon bölümleri kadın yönetmenlere emanet edilecek. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinin yeni sezonu için çalışmalar sürüyor.

Güç Yüzükleri 2. Sezon Kadın Yönetmenlerin Elinden Çıkacak
- Reklam -
- Reklam -

Güç Yüzükleri 2. sezon bölümleri kadın yönetmenlerin elinden çıkacak. n’da ilk sezonu yayınlanan Yüzüklerin Efendisi dizisinin devam sezonu için hazırlıklar sürüyor.

Güç Yüzükleri, Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinden bu yana J.R.R. Tolkien’in eserlerinin ilk canlı aksiyon uyarlaması olarak 1 Eylül’de Amazon’da prömiyerini yaptı. Dizi, genel olarak Kralın Dönüşü kitabının sonunda yer alan eklere dayanıyor ve Orta Dünya’nın İkinci Çağ tarihini bir araya getiriyordu. Ancak büyük bir umutla beklenen yapım iyi bir izleyici sayısına rağmen gerek kitapları okuyanlar gerekse sadece Jackson’ın filmlerini izlemiş izleyiciler tarafından olumsuz eleştiri bombardımanına tutuldu. Yine de platform tarafından daha en başından diziye 1 milyar dolarlık bir bütçe ayrılmıştı ve 5 sezon olacağı belirtilmişti. Ayrıca ilk sezon tamamlanmadan önce dizinin 2. sezonu için çalışmalar başlamıştı bile.

Şimdi, çalışmaları devam eden 2. sezonla ilgili Amazon tarafından yeni bir bilgi paylaşıldı ve The Rings of Power’ın 2. sezon yönetmen kadrosu ve bölüm sayısını resmen ortaya çıktı. J. A. Bayona ve Wayne Che Yip, 1. sezonun asıl yönetmenler olurken, 2. sezonda tamamı kadınlardan oluşan bir yönetmen ekibi karşılanacak.

- Reklam -

Charlotte Brändström Güç Yüzükleri 2. Sezon Kadın Yönetmen

1. sezonun iki bölümünü yöneten Charlotte Brändström, yeni sezonda baş yönetmenliğe terfi etti. Seriye yeni katılan yönetmenler arasında ise The Wheel of Time ile tanınan Sanaa Hamri ve The Sandman ile tanınan Louise Hooper yer alıyor. Brändström’ün dört bölüm yöneteceği, Hamri ve Hooper’ın ise ikişer bölüm yöneteceği açıklandı. Güç Yüzükleri 2. sezonun, ilk sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşacağı duyuruldu.

Güç Yüzükleri 2. Sezona 8 Yeni Oyuncu Katıldı

Dizinin 2. sezon çekimleri devam ederken, Amazon yapımdan neler beklenebileceğine dair birkaç ayrıntı da paylaşmaya başladı. Platform, bölüm sayısını ve yönetmen ekibini doğrulamanın yanı sıra yakın zamanda oyuncu kadrosuna 8 yeni isim eklendiğini duyurdu. Söz konusu isimler arasında Oliver Alvin-Wilson, Stuart Bowman, Gavi Singh Chera, William Chubb, Kevin Eldon, Will Keen, Selina Lo ve Calam Lynch yer alıyor. Bu yeni yüzlerin 2. sezonda görüneceğini doğrulanırken, oyuncuların karakterlerinin kimlikleriyle ilgili tüm ayrıntılar gizli tutuluyor.

- Reklam -

Güç Yüzükleri 2. Sezon 8 Yeni Oyuncu

Güç Yüzükleri 2. sezon için bir yayın tarihi açıklanmadı. Yine de 2024’ün sonbahar aylarında gelmesi bekleniyor.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin yeni sezonunun tüm bölümlerinin kadın yönetmenlerin elinden çıkacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Davram Davram dedi ki:

    Değil kadın, uzaylı yönetmen bulsalar kurtaramaz bu diziyi. Düşünün ki daha ilk bölümü izleyeyim derken yarıda bırakmak zorunda kaldım. İğrençti :nauseated_face:

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Parça pinçik iş yapılır mı hiç, birazını o birazını şu birazını bu … Hem birisi Zaman Çarkı 'ndan geliyormuş, düşünmeye bile değmez …

  3. Avatar for Vordue Vordue dedi ki:

    İşte mükemmel analiz ve problem odaklı çözüm :joy: Dizinin tek sorunu yönetmenlerin erkek olmasıydı çünkü :joy: . Dizin yönetmenliği genel olarak kötüydü gerçi, belki olumlu etkisi olur ama amaç o değil belli ki. En başta yapımcı ve senaristleri komple değiştirmeniz lazım .

  4. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Bize tutacak sağlam bir dal bile bırakmamaya yemin etmişler. Sonumuz yakın mesafe beyler bayanlar, merdivenden kayanlar.

  5. Avatar for alper alper dedi ki:

    Adar’ın askerleriyiz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

scream 6 tanitim fragman

Çığlık 6’dan İlk Tanıtım Fragmanı: Scream Serisi Yolculuğuna Yeni Filmiyle Devam Ediyor

Henry Cavill, Superman Rolüne 'Yine' Veda Etti

Role Geri Döndüğü Duyurulan Henry Cavill, Bir Kez Daha Superman’den Ayrıldığını Açıkladı: “Kolay Değil”