in

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “Güç Yüzükleri”nin 2. Sezonu Daha Çok Savaş Sahnesi İçerecek

Güç Yüzükleri 2. sezon daha çok savaş sahnesi içerecek. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinin devam bölümleriyle ilgili yeni açıklamalar geldi.

Güç Yüzükleri 2. Sezon Daha Çok Savaş Sahnesi İçerecek
- Reklam -
- Reklam -

Güç Yüzükleri 2. sezon daha fazla savaş sahnesi içerecek ve ilk sezona göre daha hızlı ilerleyecek. Amazon TV başkanı Vernon Sanders, Yüzüklerin Efendisi dizisinin devam bölümleri hakkında yeni detaylar paylaştı.

The Rings of Power’ın ilk sezonu geçen eylül ayında yayınlanmaya başladı ve hikâyenin gidişatının çok yavaş ve baştan sona dolambaçlı olduğuna inanan Orta Dünya hayranlarından eleştiri aldı. Yaratıcı isimer J.D. Payne ve Patrick McKay daha önce söz konusu eleştiriye değinerek, izleyicilerin dizideki kadroları ve yolculukları ile bağlantı kurabilmelerini sağlamak için ilk sezonu bilerek bu şekilde metodik olarak ilerlettiklerini belirtmişlerdi. Ancak belli ki bu durum sadece ilk sezona özgü bir durumdu.

Deadline sitesine konuşan Amazon TV başkanı Vernon Sanders, The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezonun, 1. sezondan daha hızlı olacağını ve daha yoğun savaş sahneleri içereceğini belirtti. Yorumları Güç Yüzükleri’nin ilerleme hızına yönelik hayran eleştirilerini dikkate aldıklarını gösterirken, aynı zamanda daha hızlı tempoyu garanti etmek için 2. sezonda – büyük savaşlar gibi – ne kadar çok şeyin olacağının altını çiziyor.

- Reklam -

Güç Yüzükleri 2. Sezon Daha Çok Savaş Sahnesi İçerecek

Amazon TV Başkanı: “Güç Yüzükleri 2. Sezon Daha Hızlı İlerleyecek”

Sanders’ın tam açıklaması şu şekilde:

“Daha önce asla böyle bir şey yapmadık. Yani tüm prodüksiyon modeli, böyle bir yapımın nasıl üretileceği, ölçekli çalışma, diziyi yapma sürecinde ilk kez öğrenmemiz gereken şeylerdi. Fakat artık daha hızlı olacağız. Nasıl yapacağımızı bildiğimize göre, şimdi yaptığımız şeyin ölçeği ve kapsamı açısından ekrana daha fazla şey yansıtabileceğiz. Ve ayrıca hikâyemizin hızının kısmen artacağını düşünüyorum çünkü artık herkes içine girmiş durumda. Tüm riskli yapılar kurulduğuna göre, hikâye bazı topraklarda bazı karakterlerin savaşa girmesini gerektiriyor.”

Amazon TV yetkilisinin özellikle dizinin hızı konusunda açıklama yapması, ilk sezonun çok yavaş ilerlediğini belirten çokça hayranı rahatlatacak gibi. Ancak yine de dizideki tek sorunun dizinin hızından veya savaş sahnelerinin azlığından olmadığı çok açık. Stüdyo, yaratıcı isimler değiştirmek de dahil yeni sezonda farklı bazı önlemler alabilir. Son olarak yeni sezonun tüm bölümlerinin kadın yönetmenler tarafından yönetileceği ve yeni birkaç oyuncunun eklendiği duyurulmuştu.

- Reklam -

Güç Yüzükleri 2. Sezon Daha Çok Savaş Sahnesi İçerecek

Henüz yayın tarihi duyurulmayan Güç Yüzükleri 2. sezonun 2024’ten önce gelmesi beklenmiyor.

Güç Yüzükleri 2. sezonunun daha çok savaş sahnesi içermesi ilk sezondaki hataların önüne geçebilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Bunların asıl sorunu bulması için daha ne kadar zaman lazım acep?Yok bir de şey diyorlarmış biz diziden memnunuz çünkü Amazon’un en çok izlenen dizisi oldu,5-6 sezon çekeriz.Bunlar akıllanmaz belli ki ben de diziye devam etmem o kadar basit.

  2. Avatar for silence silence dedi ki:

    Sorunun hala çekim şeklinde olduğunu sanıyorlar. Amazon’un Reacher, Jack Ryan, The Peripheral, The Boys, The Wheel of Time ve bu dizisini izledim. Açık ara en kötüsü bu ve The Wheel of Time. Anlaşılıyor ki Amazon fantastik işleri çözebilecek kişilere sahip değil. Neyse kitaplar orada duruyor, diziyi istedikleri gibi çekebilirler. Bu zamandan sonra bu iki dizi sadece parodi konusu olur gibi.

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bu dizi bittikten sonra yok sayılıp yeni bir film üçlemesi çekilmesi gerek bence :slight_smile:. Yönetmen de Peter Jackson olmalı tabii ki.

  4. Avatar for berzah1 berzah1 dedi ki:

    Zavallıca, bu işi savaş sahnesi ile alakalı olmadığını anlamaları için ne yapmalıyız acaba?

  5. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bunlardan ne yapımcı ne senarist ne de başka bir şey olur, para ve efektler ile her şeyin iyi - güzel olacağını zanneden zavallı ahmaklar. Kitaplarda anlatılmak istenen duygu - ruh hali - atmosfer - alt mesajlar vs. yerine gidip gidip yüzeysel sorunlara odaklanıyorlar, senaryoyu - oyunculukları - atmosferi değiştirelim diye bir şey akıllarına hiç gelmiyor. Zaman Çarkı dizisinde de o güzel kitap serisinde anlatılanların içine etmişlerdi, bu haber vesilesiyle (konuyla hiçbir yönden alakası olmamasına rağmen Selda Bağcan ‘ın “Felek Çarkın Kırılsın” şarkısının adını uyarlayarak) ‘Amazon Prime Çarkın Kırılsın’ diyesim geldi bir anda :smile: Ne yapayım, çok kızdırdılar beni ^^’

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

Bir Adım Daha - Mark O'Sullivan | Haftanın Kitabı #252

Bir Adım Daha – Mark O’Sullivan | Haftanın Kitabı #252

Hugh Jackman Deadpool 3 Nefret Iliskisi

Deadpool 3’ten Yeni Detaylar Hugh Jackman’dan Geldi: “Wolverine, Deadpool’dan Nefret Ediyor”