in

Guillermo del Toro ve Netflix Korku Antolojisi Dizisi İçin Anlaştı

Guillermo del Toro’nun kişisel koleksiyonundan dehşet verici hikâyelerin derleneceği “Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight” adlı dizi için Netflix ile anlaşıldı.

Guillermo del Toro ve Netflix Korku
- Reklam -
- Reklam -

Guillermo del Toro, uzun yıllar boyunca bilimkurgu ve fantazi türlerinde, yönettiği ve yazdığı birçok yapımla ekranlarda yer aldı. Bu türlerin sevdalıları için de kendisinin yeri her zaman ayrı oldu. Son filmi Suyun Sesi (The Shape of Water) ile 2018 Oscar Ödülleri’nde En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödüllerini kucaklamasıyla birlikte tüm sinemaseverlerin odak noktası hâline gelmeyi de başardı.

Hâl böyle olunca zaten hatırı sayılır bir ünü olan del Toro, stüdyolar tarafından da iyice aranan bir isim oldu. Hatırlayacağınız üzere bir süre önce Fox Searchlight Pictures ile fantazi, korku ve bilimkurgu filmlerinin küratörlüğünü yapacağı büyük bir projeye imza atmıştı. Aynı zamanda kendisi bu sıralar Alvin Schwartz’ın korku kitaplarından uyarlanacak film Scary Stories to Tell in the Dark için de uğraşmakta. Anlayacağınız bir hayli yoğun programa sahip.

Şimdiyse yeni bir gelişmeyle daha karşımızda. Screen Rant‘ta paylaşılan bir habere göre, ünlü yönetmen Netflix ile bir korku antolojisi dizisi için anlaştı. Dizinin ismi “Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight” olacak ve söylenene göre, “kişisel koleksiyonundan, hem korkunç hem de sofistike hikâyelerin derlendiği,” bir yapımla karşılaşacağız. Usta isim, dizinin yaratıcısı ve yapımcısı olmasının yanı sıra aynı zamanda bazı bölümleri bizzat yönetecek ve senaryosunu yazacak.

- Reklam -
- Reklam -

Şu an için dizinin ne zaman başlayacağını ve kaç bölümden oluşacağını bilmiyoruz. Ancak enteresan bir proje olabilir ve sevenlerini şimdiden heyecanlandıracağa benziyor. Peki siz bu haber hakkında neler düşünüyorsunuz? Bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for frht45 frht45 dedi ki:

    Süper haber :+1:t6::smiley:

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Bu adamın geç de olsa hak ettiği değeri gördüğüne şahit olmak güzel :slight_smile:

  3. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Sözünün eri, şu del Toro. Çocukken canavarlarla yaptığı anlaşmaya harfi harfine uyuyor: “Beni rahat bırakmalarına karşılık, ben de onların hikâyesini anlatacağıma dair kendilerine söz verdim.” minvalinde bir açıklması mı, ne vardı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

to the moon ust

“To The Moon” Animasyon Filmi Oluyor

dayanilmaz peri masali ust

“Dayanılmaz Peri Masalı” Raflarda