in ,

Gun Honey Grafik Romanı Diziye Uyarlanacak

Henüz ilk sayısı bile yayımlanmamış olan Gun Honey, dizi uyarlamasını kaptı. Charles Ardai imzasını taşayan grafik romanın ilk sayısı 22 Eylül’de geliyor.

Gun Honey dizisi çizgi roman
- Reklam -
- Reklam -

Gizli ajanların ve casusların gizemli dünyasına girme fırsatını bulacağımız Gun Honey televizyon dizisi oluyor. Titan Comics tarafından yayınlanan 4 sayılık bu seri Hard Case Crime ortak kurucusu Charles Ardai’nin kaleminden çıkıyor. Grafik romanın çizimleri ise Ang Hor Kheng tarafından yapılıyor. Eserin kapak tasarımlarını da New Mutants ve Legion gibi Marvel’ın sevilen eserlerinin tasarımını yapan Bill Sienkiewicz üstleniyor.

Screen Rant’ın özel haberine göre Gun Honey televizyon dizisi olarak uyarlanmaya başlamış durumda. Yapımcı koltuğunda ise Private Eyes, Greek ve Dead Zone gibi eserlere imza atmış olan Piller/Segan var. Şirket daha öncesinde Gun Honey çizgi romanının yazarı Charles Ardai ile SYFY serisi olan Haven projesinde çalışmıştı. Ayrıca proje bünyesinde Malezya temelli bir prodüksiyon şirketi olan Double Vision var. Double Vision, The Bridge isimli suç filminin Asya adaptasyonunu çekmesiyle tanınmıştı. Şirketin başındaki isim Min Lim yaptığı röportajda böylesine büyük bir projeye Güneydoğu Asya’ya özgü bir hava katmak için oldukça heyecanlı olduklarını söyledi.

Gun Honey Silah Kaçakçısı Joanna Tan’in Hikâyesini Anlatıyor

Gun Honey dizisi çizgi roman

- Reklam -

Charles Ardai’nin yazarlığını yaptığı seri, dünyanın en iyi silah kaçakçısı ve tedarikçisi Joanna Tan’in maceralarını konu ediniyor. Tan, yüksek güvenlikli bir hapishaneye silah sokması ve oldukça tehlikeli bir suçlunun kaçmasına yardımcı olmasından sonra işler kendisi için pek iyi gitmiyor. Amerikan hükûmeti bu noktada Joanna Tan’e iki seçenek sunuyor. Ya suçluyu yakalayıp adalete teslim edecektir ya da hayatının geri kalanını hapishanede geçirecektir. Bu noktada kahramanımızın hangi yolu seçtiğini tahmin etmek zor değil.

Edgar and Shamus ödüllü yazar Charles Ardai, serinin dizi uyarlaması için şunları söyledi:

- Reklam -

“Gun Honey çizgi romanının asıl kahramanı Joanna Tan. Onun nereli olduğu ve nereden geldiği düşünüldüğünde Double Vision’ın özgünlüğü ve yapımcılığı karakteri en iyi şekilde anlatacaktır. The Bridge filminde başardıkları adaptasyonu çok beğenmiştim ve Joanna için ortaya koyacakları şey için şimdiden heyecanlıyım. Piller/Segan ile yeniden çalışma fırsatı bulmak zaten büyük bir keyif. O ekiple Haven işini ortaya çıkarmak muhteşem bir tecrübeydi. Bu projede de yine aynısının olacağından şüphem yok.”

Gun Honey grafik romanının ilk sayısı 22 Eylül 2021 tarihinde yayınlanacak. 4 sayılık serinin ise 2022 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor. Ayrıca dizi uyarlamasının da çekim veya yayın tarihi henüz bilinmiyor.

Sizin Gun Honey çizgi romanı hakkındaki düşünceleriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum bizimle paylaşabilirsiniz.

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Biz Beş Kişiyiz - Matias Faldbakken

Biz Beş Kişiyiz: Matias Faldbakken İmzalı Bilimkurgu ve Korku Kitabı Türkçede

The Suicide Squad İncelemesi: James Gunn

The Suicide Squad İncelemesi: James Gunn’dan Amacına Hizmet Eden DC Filmi