in

Game of Thrones Yıldızı The Sandman Dizisine Katıldı

Gwendoline Christie, The Sandman dizisi kadrosuna katıldı. Game of Thrones’un Tarthlı Brienne’i Netflix’in çizgi roman uyarlamasında.

Gwendoline Christie The Sandman Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in Neil Gaiman’ın kült çizgi roman serisi The Sandman için hazırladığı uyarlamadan yeni bir haber geldi. Game of Thrones dizisinden ve Star Wars filmlerinden tanıdığımız Gwendoline Christie, yapıma dahil oldu.

Dijital yayın devi Netflix’in merakla beklenen çizgi roman uyarlamasından bir süredir yeni haber alınamıyordu. Yapımın çekimleri geçen sonbahar başlamıştı. Nihayet yeni bir oyuncu haberiyle bu sessizlik bozulmuş oldu.

Neil Gaiman’ın yazarlığını üstlendiği The Sandman, 1989 yılından 1996’ya kadar toplamda 75 sayı yayımlanmış ve çizgi roman dünyasında unutulmaz bir yer edinmişti.

- Reklam -

Netflix uyarlaması dizide, Morpheus’un ya da diğer bir deyişle Rüyalar Lordu’nun maceralarına modern bir yaklaşımla ekranlara gelecek. 21. yüzyıla adapte edilecek eser, Gaiman’ın kalemine sadık kalacak.

The Sandman Dizisi Yönetmeni

Bu yıl içerisinde yayınlanması bekleyen yapımın ilk sezonu toplamda 11 bölüm sürecek. Düşmüş krallığına düzeni yeniden sağlamak için yola çıkan Morpheus’un hikâyesine odaklanacak. 105 yıllık esaretten kurtulan Rüyalar Lordu, özgür kaldıktan sonra ülkesini geri almak için yola çıkacak.

Live-action olacak uyarlamada, Batman Begins yazarı David S. Goyer da baş yazar olarak yapımın başında bulunacak. Dizinin yazarları arasında Wonder Woman senaristi Allan Heinberg de yer alıyor.

Game of Thrones ve Star Wras Oyuncusu Gwendoline Christie, Netflix’in The Sandman Dizisinde

HBO’nun popüler fantastik draması Game of Thrones dizisinde Tarthlı Brienne karakterini, Star Wars filmlerinde ise Captain Phasma’yı canlandıran Gwendoline Christie, The Sandman dizisi kadrosuna katılmış durumda.

- Reklam -

Gwendoline Christie’nin dizide hangi karakteri canlandıracağı ise henüz resmi olarak açıklanmış değil. Christie, daha önce Neil Gaiman’ın The Sleeper and the Spindle eserinin tiyatro uyarlamasında da yazarla çalışma fırsatı bulmuştu.

Gwendoline Christie The Sandman Dizisi

Çekimleri Koronavirüs nedeniyle sekteye uğrayan Netflix dizisinde, Dream rolü için Tom Sturridge ortaya atılmıştı. Ancak Sturridge için hâlâ resmi bir onaylama gelmiş değil. Eserdeki diğer önemli karakterlerin de kimler tarafından canlandırıldığı hâlâ sır gibi saklanıyor.

The Sandman dizisinin 2021 yılının son aylarında Netflix kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor.

Peki sizce Gwendoline Christie dizide hangi karakteri canlandıracak? Yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ölüm Edebiyatı Kitap Önerileri

Ölüm Edebiyatı: Ölüm ve Ölümsüzlük Üzerine Kitap Önerileri

Hergé tenten mavi lotus

Hergé’nin Reddedilen Tenten: Mavi Lotus Çizimi Rekor Fiyata Satıldı