in

Game of Thrones Yıldızı, Netflix’in Addams Family Dizisi “Wednesday”e Katıldı

Gwendoline Christie, Netflix’in yeni live-action Addams Family dizisi Wednesday için oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Gwendoline Christie Wednesday Addams Family
- Reklam -

Game of Thrones ve Star Wars devam üçlemesi yıldızı Gwendoline Christie, Netflix için geliştirilen live-action Addams Family dizisi “Wednesday”in kadrosuna katıldı.

Artık kültleşmiş haline gelen aile, maceralarına ilk olarak 1964 yılında yayınlanan televizyon dizisi ile başladı. Daha sonrasında 1991, 1993 ve son olarak Addams Family Reunion adıyla 1998’de yayınlanan üçleme ile tüm dünyaya adını duyurdu. 1938’de Charles Addams tarafından yaratılan Addams Ailesi serisi, büyük ve küçük ekranlarda, live-action ve animasyon yapımları ile yer aldı.

Şu anda serinin hayranları Conrad Vernon ve Greg Tiernan ikilisinin yönetmenliği ile yayınlanan animasyon filminin devamını bekliyorlar. 2019’da yayınlanan ilk film, küçük bütçesine rağmen oldukça iyi hasılat elde edince, devamı için de çalışmalar başladı. 15 Ekim 2021’de Türkiye’de gösterilecek olan yapımın yanı sıra, asıl beklenen canlı aksiyon uyarlaması ise Netflix üzerinden gelecek.

- Reklam -

İlk olarak geçen yılın ekim ayında duyurulan ve yönetmen koltuğunda Tim Burton’ın olacağı söylenen Netflix live-action dizisi Addams Ailesi ise hayranların daha çok heyecanlanmasına sebep oldu. Ardından geçen şubat ayında dizinin adının Wednesday olacağı açıklandı. Tim Burton, ilk sezonun 8 bölümünün tamamının yönetmenlik koltuğunda oturacak. Aynı zamanda Smallville’in yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar ile birlikte baş yapımcı olacak.

Gwendoline Christie ile Wednesday Dizisi Oyuncu Kadrosunda Birçok Ünlü İsim Bulunuyor

The Addams Family Dizisi Tim Burton

Şimdi de Deadline’ın haberine göre Game of Thrones serisinde Brienne of Tarth rolüyle karşımıza çıkan Gwendoline Christie, dizide Morticia’nın rakibi Larissa Weems karakterini canlandıracak.

- Reklam -

Dizide oyuncular arasında Issac Ordonez (Pugsley Addams), Victor Dorobantu (Thing), George Burcea (Lurch), Tommie Earl Jenkins (Belediye Başkanı Walker), Iman Marson (Lucas Walker), William Houston (Joseph Crackstone), Luyanda Unati Lewis-Nyawo (Vekil Santiago), Oliver Watson (Kent), Calum Ross (Rowan) ve Johnna Dias Watson (Divina) gibi isimler eşlik edecek. Bu isimler daha önce duyurulan Morticia Addams rolüyle Catherine Zeta-Jones ve Gomez Addams rolüyle Luis Guzmán’a katılıyor.

Şu an için dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı veya ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Wednesday dizisi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Tim Burton’ın alışıldık tonlamasıyla ikonik ailenin maceralarını izlemek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Biz İse Yalnızca Arabalardık - Alp Türkol

Alp Türkol’un Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülleri’nde Dikkate Değer Bulunan Kitabı “Biz İse Yalnızca Arabalardık” Çıktı

Amerikan Yerlileri Kutsal Resimli Mağara

Amerikan Yerlilerinin Kutsal Mağaraları Açık Artırmada Satışa Çıkarıldı