in ,

Hawkeye Oyuncusu Hailee Steinfeld, Kate Bishop Karakteriyle Birden Fazla Marvel Yapımında Yer Alacak

Hailee Steinfeld, birden fazla Marvel yapımında yer alacak. Hawkeye dizisinde Kate Bishop rolünü canlandıran aktris, karaktere geri dönüyor.

hailee steinfeld kate bishop hawkeye
- Reklam -
- Reklam -

Hawkeye dizisi yıldızı Hailee Steinfeld, Marvel Sinematik Evreni’nde birden fazla projede yer alacak. Canlandırdığı Kate Bishop rolü ile izleyici ve eleştirmenlerin sevgisini kazanan başarılı oyuncu Marvel’ın yeni projelerinde daha geniş bir yer bulacak. Hayranlar ise oyuncunun hangi yapımlarda yer alacağını merakla bekliyor.

2022 yılının Emmy Ödülleri yaklaşırken Marvel Studios ve Disney+ birden fazla yapımla ödüllere katıldı. Loki, Moon Knight ve What If…? gibi yapımlar farklı dallarda aday gösterilirken Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld’in başrolünde yer aldığı Hawkeye dizisi en iyi dublör ve komedi dizilerindeki en iyi dublör performansı olmak üzere iki farklı dalda adaylık kazandı. Adaylıkların yanı sıra Variety’nin yaptığı habere göre aktör Steinfeld henüz ismi açıklanmamış birkaç farklı Marvel Sinematik Evreni projesinde Hawkeye kostümünü taşıyacak.

Kate Bishop’ın hangi yapımlarda yer alacağı resmi olarak duyurulmasa da hayranlar Hawkeye dizisinin 2. sezonunda sevilen karakteri tekrar görmek istiyor. Ancak çizgi roman devi ’sınırlı seri’ olarak yayınladığı dizinin 2. sezonuna yeşil ışık yakmış gibi görünmüyor. Bununla birlikte Kate Bishop’ın Young Avengers dizisinde yer alabileceği de ihtimaller dahilinde.

- Reklam -

Hailee Steinfeld, Kate Bishop Rolüyle Young Avengers Ekibine Katılabilir

Hailee Steinfeld Marvel Young Avengers

Marvel’ın 4. faz yapımları ile izleyicilere tanıtılan karakterleri arasında yer alan Kate Bishop, çizgi romanlarda Clint Burton ile Brooklyn şehrinde suçla savaşmaya başlamıştı. Yaşadıkları birkaç maceradan sonra kaçırılan küçük bir kızı kurtarmalarıyla Burton, Bishop’a Hawkeye olduğunu söylemiş ve ikili daha sonrasında mafyalar ile mücadele etmeye başlamıştı. Bishop daha sonrasında Young Avengers ekibine katılmış ve kötülükle mücadele etmeye devam etmişti.

- Reklam -

Hayranlar Marvel’ın yeni fazının Young Avengers ekibini bir araya getireceğini de tahmin ediyor. Şimdiye de gözükenler arasında, Loki dizisinde Kid Loki, Eli Bradley, Patriot karakteriyle The Falcon and the Winter Soldier yapımında, Billy ve Tommy Maximoff kardeşler ise hem WandaVision hem de Doctor Strange in the Multiverse of Madness yapımlarında yer almıştı. America Chavez ve Cassie Lang karakterlerinin de MCU içinde yer almasıyla Young Avengers ekibinin çizgi roman örgüsünü sinematik evrene taşıması için güzel bir ortam oluşturulmuş oldu. Yine de tüm bu bilgiler henüz resmileşmiş değil..

Siz Hawkeye Kate Bishop’ı hangi yapımlarda görmek istersiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wordle Kutu Oyunu Oluyor

Dünyaca Ünlü Kelime Oyunu “Wordle”, Kutu Oyunu Olmaya Hazırlanıyor

netflix microsoft reklamlı abonelik

Netflix, Yeni Reklam Destekli Abonelik Seçeneği için Teknoloji Devi Microsoft ile Anlaştığını Duyurdu