in ,

Hakan: Muhafız 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Hakan: Muhafız 3. sezon fragmanı yayında. Netflix’in ilk Türk dizisinin yeni bölümlerinde Korona benzeri bir virüs salgını olacak.

Hakan: Muhafız 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix platformunun ilk Türk yapımı Hakan: Muhafız dizisine ait 3. sezon fragmanı paylaşıldı.

Önümüzdeki ay üçüncü sezonuyla karşımıza çıkacak olan Hakan: Muhafız, Netflix’in ilk Türk orijinal yapımı olduğu için senaryo açısından yetersiz bulunsa da büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. İlk iki sezonun ardından çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanan yeni sezonun ilk fragmanı da nihayet yayınlandı.

3. sezonda Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi yüzünden cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan Corona benzeri bir virüsle mücadele ediyor. Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor.

- Reklam -

Hakan: Muhafız 3. Sezon

Dünyada ilk defa görülen bu virüs nedeniyle Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan’ın aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakan: Muhafız: 3. Sezon | Resmi Fragman

YouTube video

İstanbul’un kaderi gizemli bir düşmanın, Vezir’in ellerinde. Hakan artık Nisan (Funda Eryiğit), Burak (Taner Ölmez) ve yeni Sadık Olanlar’dan destek alsa da bu savaşta ona ışık tutacak kişiler ataları olacak.

- Reklam -

Hakan: Muhafız 3. Sezon Ne Zaman Yayında Olacak?

Dizide önceki sezonlardan tanıdığımız Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu yeni sezonda da karşımıza çıkmaya devam eden isimler olacaklar. Bu isimlerin yanında Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner de Hakan: Muhafız’ın yeni oyuncuları olarak diziye dahil oldular.

Hakan: Muhafız

Nilüfer İpek Gökdel’in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikâyesi adlı eserden uyarlanan Hakan: Muhafız 3. sezon, 6 Mart 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Üçüncü sezon fragmanını sizler nasıl bulmuştunuz? İlk iki sezonuyla eleştirilerin hedefi olan dizi sizce bu yeni sezonuyla toparlayabilecek mi?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum sayfasından bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Hakan: Muhafız 2. Sezon İncelemesi: Hayal Kırıklığı mı, Hatalar Silsilesi mi?

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sex Education 3. Sezon onayı

Sex Education 3. Sezon Onayını Aldı

Nevada - Claire Vaye Watkins

Nevada: Vahşi Batı’nın Mitlerini Bir Araya Getiren Öyküler