in ,

Hakan: Muhafız 4. Sezon Fragmanı Yayında

Hakan: Muhafız 4. Sezon fragmanı yayınlandı! The Protector final sezonuyla Netflix platformunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Hakan: Muhafız 4. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Hakan: Muhafız 4. Sezon ve final için hazırlanın!

Netflix sürpriz bir şekilde, 3. sezonun yayınlanmasından sadece 4 ay sonra Hakan: Muhafız’ın 4. ve final sezonuna ait fragmanıyla yayın tarihini paylaştı. Netflix Türkiye’nin ilk orijinal yapımı olma özelliğini de taşıyan yapım, heyecanla sonlanan üçüncü sezon sonrası devam ediyor.

Netflix’in hem ulusal hem de Türkiye sosyal medya hesaplarında bugün yayınladığı fragmanla Hakan: Muhafız’ın yeni sezonuna ait ilk görüntüler gelmiş oldu. Geçen mart ayında yayınlanan 3. sezon ile birlikte özellikle Koronavirüs süreci sonrası bir süre daha gelmesi beklenmeyen devam sezonu için hayranlar adına sürpriz oldu.

- Reklam -

Hakan: Muhafız 4. Sezon Fragmanı

“Her şey sona erdiğinde kim kazanacak? Bunu öğrenmenin tek yolu hikâyenin en başına dönmek!” cümleleriyle yayınlanan final sezonunun ilk fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Hakan: Muhafız 4. Sezon – Resmi Fragman

YouTube video

Yeni fragmandan anlaşıldığı kadarıyla yapım ilk üç sezona nazaran daha yoğun bir şekilde geçmişi işleyecek. Dizinin üçüncü sezonu hatırlanacağı üzere Hakan’ın artık ölümsüz ordusuna dönen İstanbul halkından kaçışıyşa sonlanmıştı. Kendini denize atan Hakan, boğulmaktan son anda kurtulup tekrar yüzeye çıktığında ise gözlerini 1459 yılının İstanbul’unda açmıştı. Fragman, vezir olarak bilinen yedinci ölümsüzün son hamlesiyle İstanbul’a getirdiği karanlığı, Hakan’ın geçmişteki hataları düzeltmekle çözmeye çalışacağını gösteriyor.

Global adı The Protector olan dizinin başrollerini Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü üstleniyor. Dizinin ilk sezonu 2018 yılında yayınlanmış ve toplam 10 bölümden oluşmuştu. Ardından 2019 yılının nisan ayında 8 bölümlük 2. sezonuyla gelmiş ve son olarak da mart başında 7 bölümden oluşan 3. sezonu yayınlanmıştı. 4. sezonu ise toplamda 10 bölümden oluşacak. Dizide rol alan diğer isimler ise şöyle: Okan Yalabık, Taner Ölmez, Ergin Öztürk, Saygın Sosyal, Çiğdem Selisik Onat, Kubilay Karslıoğlu, Miray Daner ve Ayşe Melike Çerçi.

- Reklam -

Hakan: Muhafız 4. Sezon Fragmanı

N. İpek Gökdel’in Karakalem adlı kitap serisinden uyarlanan yapımın başında bulunan isim ise Binnur Karaevli.

Hakan: Muhafız 4. Sezon, 9 Temmuz 2020 tarihinde Netflix kütüphanesinde yerini alacak. Dizi bu bölümlerle final yapacak. Yakın gelecekte bir 5. sezon ihtimali gözükmüyor.

Final sezonuna ait yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? 4. sezon için teorileriniz ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Hakan: Muhafız 3. Sezon İncelemesi – Umutları Tazeleme Vakti!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Lord of the Rings: Rise to War

The Lord of the Rings: Rise to War Mobil Oyunu Duyuruldu

Dilenciler ve Kibirliler - Albert Cossery

Dilenciler ve Kibirliler: Albert Cossery’nin Otoriteye Meydan Okuyan Eseri Türkçede