in ,

Halo Dizisinde Master Chief’i Canlandıracak Aktör Belli Oldu

Showtime kanalında yayınlanacak Halo dizisinde Master Chief rolünü canlandıracak oyuncu Pablo Schreiber oldu.

halo pablo schreiber
- Reklam -
- Reklam -

Showtime, Xbox’ın ünlü oyun serisi Halo için gerçek oyuncularla çekeceği televizyon dizisinin başrolü için Kanadalı aktör Pablo Schreiber‘la anlaştı. 1,96’lık boyu ve iri yapısıyla dikkat çeken oyuncu dizinin (ve tabii ki oyunun) baş kahramanı Master Chief‘i canlandıracak.

İşin ilginç yanı, serinin hayranlarının da bildiği gibi, Master Chief’in ya da gerçek adıyla John’un yüzü oyunlarda hiç görünmez. Çünkü her daim zırhlıdır ve maskesini hiç çıkarmaz. Dizide bu durumun değişip değişmeyeceği, prodüksiyon ekibinin ne kadar inisiyatif alacağı merak konusu.

Öte yandan Pablo Schreiber çok yabancı olduğumuz bir isim değil. Kendisini en son American Gods dizisinde Mad Sweeney olarak izlemiştik. Ondan önce de The Wire dizisinde Nick Sobotka’yı canlandırmıştı.

- Reklam -

Schreiber’ın yanı sıra dizinin kadrosuna Yerin Ha adında Uzak Doğulu, yeni bir aktris de eklendi. Kendisi Dış Koloniler’de yaşayan, 16 yaşındaki şımarık bir kızı canlandıracak ve çok vahim bir anda Master Chief’le tanışacak.

- Reklam -

Halo dizisinin oyunlarla aynı zaman diliminde geçmesi, 26. yüzyılda insanlar ile Covenant ırkı arasındaki çatışmayı konu alması bekleniyor. Çekimlerine önümüzdeki sonbahar aylarında Macaristan’da başlanacak yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşacak ve Xbox konsollarından da izlenebilecek. Gösterim tarihiyse şimdilik belirsiz…

Siz ne dersiniz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!


* Sanal Gerçeklik Oyunları Şizofreni Gibi Hastalıkların Tedavisi İçin Kullanılabilir

* 2018’in En İyi Oyunları

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

stranger things

Stranger Things Dizisinin Yapımcıları Mahkemelik Oldu

makine kitap

Makine Tarafından Yazılan Bir Kitap İlk Defa Yayınlandı!