in

Yerli Shakespare Uyarlaması “Hamlet” Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Hamlet dizisi yayın tarihi belli oldu. Kaan Müjdeci’nin Shakespare’den serbest bir şekilde uyarladığı yapım GAİN’de yayınlanacak.

hamlet dizisi yayın tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Hamlet dizisi için yayın tarihi açıklandı. Kaan Müjdeci imzasını taşıyan William Shakespeare uyarlaması, GAİN ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yapımın başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Elit İşcan yer alıyor.

William Shakespare’in en ünlü oyunlarından birisi olan Hamlet’e çağdaş bir uyarlama getiren Kaan Müjdeci, izleyiciyi Büyükada’daki fayton krallığına davet ediyor. Geçen eylül ayında ilk fragmanı yayınlanan ve dünya galasını uluslararası dizi festivali Series Mania’da yapan dizi sonunda izleyiciler için de ufukta gözüktü.

2014 yılında Sivas filmi ile başta Venedik Film Festivali olmak üzere birçok önemli etkinlikte ses getirmeyi başaran Kaan Müjdeci, 2016’da Kapalı Gişe: Türkiye’de Tekelleşen Film Dağıtımı adlı bir belgesele imza atmıştı. Yönetmen ayrıca Iguana Tokyo adını taşıyan bilimkurgu ve drama türlerindeki yeni filmi üzerindeki çalışmalarını da sürdürüyor.

- Reklam -

Hamlet Dizisi GAİN Platformu Üzerinden Yayınlanacak

Çekimleri Büyükada’da yapılan ve prodüksiyon süreci yaklaşık 3 ay süren Hamlet, oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç., Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku) ve Elit İşcan (Mustang, Hayat Var) ile birlikte şu isimleri barındırıyor: Emrullah Cakay, Çiğdem Selışık Onat, Murat Kılıç, Serdar Orçin, Ahmet Rıfat Sungar ve Cihat Tamer.

Henüz yeterince geçmişte kalmamış olan atların Adalar’da zorlu koşullar altında faytona sürülmeleri gerçeğini, Shakespeare’in Hamlet’i ile buluşturan Müjdeci; cinayet, intikam, ihanet ve aşk gibi temaları işleyen yeni dizisi ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

hamlet fragmanı kaan müjdeci gain dizi

Toplamda 7 bölümden oluşacak dizi 2020 yılının sonunda hizmete başlayan GAİN adlı yerli dijital yayın platformu üzerinden yayınlanacak. Platform Ayak İşleri, Bizi Ayıran Çizgi, Senkron ve Terapist gibi yapımlarla tanınıyor.

- Reklam -

Dizinin yapımcılığı Cem Bağlar, Kanat Doğramacı ve Tolga Afşin Kaya’ya emanet. Yapımın görüntü yönetimi ise Iguana Tokyo’da da Müjdeci ile çalışma fırsatı bulmuş olan Máté Herbai tarafından gerçekleştiriliyor.

Galasını 26 Ağustos – 2 Eylül 2021 tarihleri arasında Series Mania’da gerçekleştiren Hamlet dizisi, Türkiye’de 19 Ekim 2021 tarihi itibarıyla GAİN üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

Hamlet Fragmanı | İZLE

YouTube video

“Adalar’daki fayton krallığına büyülü bir yolculuk…”

Diziden beklentilerinizi ve Kaan Müjdeci yapımlarına dair düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Gain Medya

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Blade Artist dizi Trainspotting

The Blade Artist: Trainspotting’teki Begbie Karakterini Anlatan Dizi Geliyor

Zodiac katili kim sorusu cevap buldu

Zodiac Katili’nin Kim Olduğu Sonunda Ortaya Çıktı: 60 Yıllık Gizem Çözüldü