in ,

Fayton Krallığı’nı Konu Alan Yerli Hamlet Uyarlaması Diziden İlk Fragman

Hamlet fragmanı yayınlandı. Kaan Müjdeci imzasını taşıyan Shakespeare uyarlaması dizi, GAİN üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak.

hamlet fragmanı kaan müjdeci gain dizi
- Reklam -
- Reklam -

Kaan Müjdeci imzasını taşıyan Hamlet uyarlamasından ilk fragman paylaşıldı. Dizinin dünya galası ise uluslararası dizi festivali Series Mania’da gerçekleştirildi. Yapım ülkemizde GAİN adlı dijital yayın platformunda izleyicilerin karşısına çıkacak.

İngiliz edebiyatının öncü sanatçısı William Shakespeare’in kült eseri Hamlet, bu defa yerli bir uyarlama ile ekranlara geliyor. Yapımın başındaysa 2014 senesinde Sivas filmi ile Venedik Film Festivali dahil olmak üzere pek çok festivalde dikkat çekmeyi başaran Kaan Müjdeci yer alıyor. Müjdeci, Sivas’ı takiben 2016’da Kapalı Gişe: Türkiye’de Tekelleşen Film Dağıtımı adlı bir belgeselle karşımıza çıkmıştı. Bilimkurgu ve drama türlerindeki filmi Iguana Tokyo ise hâlâ post prodüksiyon sürecinde.

Çekimleri Büyükada’da gerçekleştirilen ve toplamda 2,5 ay süren Hamlet’in önümüzdeki ay GAİN ekranlarında yayın başlaması bekleniyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük merak uyandıran yapımdan ilk tanıtım fragmanı GAİN Medya’nın YouTube hesabı üzerinden yayınlandı.

- Reklam -

Hamlet Dizisi Fragman | İZLE – Kaan Müjdeci İlk Dizisi ile Yakında GAİN’de

YouTube video

Dünya açılışını 26 Ağustos – 2 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Series Mania adlı uluslararası dizi festivalinde yapan Hamlet, etkinlikte Türkiye’den katılan ilk ve tek proje olarak dikkat çekti. Yapım aynı zamanda uluslararası yarışmanın 8 finalistinden birisi oldu.

Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Elit İşcan, Şebnem Bozoklu, Emrullah Cakay, Çiğdem Selışık Onat, Murat Kılıç, Serdar Orçin, Ahmet Rıfat Sungar ve Cihat Tamer gibi isimlerin yer aldığı yapım ilhamını gerçek bir hikâyeden alıyor.

Büyükada’da sık sık haberlere de konu olan Fayton Krallığı gerçeği üzerinden William Shakespeare’in Hamlet’ine modern bir uyarlama getiren dizi, absürt ve çarpıcı gerçeklere ışık tutmayı hedefliyor.

- Reklam -

Hamlet Dizisi: Kaan Müjdeci elit işcan

Series Mania’da da ilgiyle takip edilen yapımın ilk sezonu toplamda 7 bölümden oluşuyor. Serinin yapımcılığını Cem Bağlar, Kanat Doğramacı ve Tolga Afşin Kaya üstleniyor. Dizinin görüntü yönetmenliğini ise Iguana Tokyo, Aranyélet, Teströl és lélekröl’de de görev alan Máté Herbai gerçekleştiriyor.

Kaan Müjdeci’nin Hamlet dizisi gelecek ekim ayında yayına başlayacak. Net yayın günü ise şu an için paylaşılmış değil.

Siz bu modern uyarlamadan neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filmi ilk görseller

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filminden İlk Görseller

no time to die fragman yeni james bond

Yeni James Bond Filmi No Time to Die’dan Final Fragmanı