in , ,

Harley Quinn Dizisine Sevgililer Günü Özel Bölümü Geliyor: İşte İlk Fragman

Harley Quinn Sevgililer Günü özel bölümü ile geliyor. HBO Max’te yayınlanacak “A Very Problematic Valentine’s Day Special”dan ilk fragman paylaşıldı.

Harley Quinn Sevgililer Günü Özel Bölümü Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Harley Quinn Sevgililer Günü özel bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tam adı Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special olan bölüm HBO Max üzerinden izleyicilerle buluşacak. Animasyon dizisinin ilk bölümü paylaşıldı

HBO Max’te yayınlanan ve en popüler animasyon serilerinden biri olan Harley Quinn, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde özel bir bölüm ile gelmeye hazırlanıyor. Bu Sevgililer Günü’nde Gotham’da işler duygusal, coşkulu ve biraz da uygunsuz bir hâl almak üzere.

Animasyon dizisinin prömiyeri ilk olarak 2019’da DC Universe kanalında yapıldı. Yapım, Harley Quinn, Poison Ivy ve Gotham’ın en ünlü ve kötü şöhretli sakinlerinden bazılarının absürt maceralarını konu alıyor ve Quinn’in Batman’in baş düşmanı ve kaosun genel ajanı Joker ile olan zehirli ilişkisinden nihayet kurtulmasının ardından gelişim sürecine odaklanıyor.

- Reklam -

İlk iki sezon, Harley’nin Legion of Doom’a katılma girişiminde kendi başına gerçek bir kötü adam olma yolunda elini denediğini gösterdi. Ancak 3. sezon, Harley’nin yeni keşfettiği arkadaşlıklarını ve ilişkilerini, özellikle de Poison Ivy ile geliştirmede devam eden maceralarını konu edindi.

Harley Quinn Sevgililer Günü Özel Bölümü

4. sezon onayını geçen yıl ağustos ayında alan yapım için heyecanlı bekleyiş sürerken, Sevgililer Günü özel bölümü ile hayranlar bir nebze de olsa sevdikleri karakterlerin yeni maceralarına tanıklık edecekler. Yeni Sevgililer Günü özel bölümü, Harley Quinn’in Ivy ile ilk Sevgililer Günü’ne hazırlandığını gösteriyor. Özel bölüm aynı zamanda Bane’in ters giden bir randevusunu ve Clayface’in talihsiz sanal flört deneyimine de tanıklık edecek.

Yapım için yayınlanan ilk fragman, “çok problemli” yeni Sevgililer Günü özel bölümünün yaklaşmakta olan kaosuna izleyicilerin ilk defa göz atmasını sağlıyor. Görüntüler, Harley’nin en romantik tatili için yaptığı hazırlıkları gösteriyor. Görünüşe göre çabaları çok verimli, çünkü Ivy ile Sevgililer Günü planları biraz fazla iyi gidiyor ve Gotham’ın sokaklarında, koridorlarında, banyolarında ve taksilerinde oldukça uygunsuz bir kaosa neden oluyor.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

- Reklam -

Harley Quinn Sevgililer Günü Özel Bölümü Fragmanı – A Very Problematic Valentine’s Day Special Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra dizinin Sevgililer Günü özel bölümü için bir afiş de paylaşıldı.

Harley Quinn Sevgililer Günü Özel Bölümü Poster

Dizinin özel bölüm fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şahmaran İncelemesi Dizi - Netflix

Şahmaran 1. Sezon İncelemesi: Mitolojinin ‘Kara’ Günü

2023 Oscar Ödülleri Adayları Belli Oldu

2023 Oscar Ödülleri’nde Adaylar Açıklandı: Ödüllerin Gözdesi “Everything Everywhere All At Once” Oldu