in ,

Hasan Can Kaya, Exxen’e Yetişkinlere Yönelik Çizgi Dizi Yapıyor

Hasan Can Kaya, Exxen için yetişkinlere yönelik çizgi dizi yapıyor. Kibariye’nin müziklerini hazırlayacağı yapımın adı Ekmek Kapısı olacak.

hasan can kaya exxen ekmek kapısı
- Reklam -
- Reklam -

31 Aralık 2020 gecesi, yılbaşına saatler kala yayın hayatına başlayan Exxen platformu, yeni bir Hasan Can Kaya yapımı ile daha geliyor. Youtube’daki Konuşanlar bölümlerini silerek topluca Exxen’e aktaran isim, şimdi de yine aynı platform için yetişkinlere yönelik bir çizgi dizi hazırlıyor.

Youtube üzerinden yayınladığı Konuşanlar programı ile son birkaç ayda şöhreti inanılmaz şekilde artan Hasan Can Kaya, yeni projeleri ile gündem olmaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere geçen kasım ayı itibarıyla çıkan bir haberle, Konuşanlar’ın yeni bölümlerinin bundan sonra Exxen’de yer alacağı belli olmuştu.

İzleyiciler bu duruma her ne kadar üzülseler  ve tepki verseler de sonuç olarak yapılan açıklamalar ile çoğu kişi durumu anlayışla karşılamıştı. Ancak Hasan Can Kaya, asıl tepkiyi halihazırda Youtube’da yayınlanmış olan eski programları kaldırınca aldı. Eski bölümlerin kaldırılmasına tepki gösteren birçok izleyici, Konuşanlar’ın Youtube kanalı aboneliğinden çıkmış ve Kaya’yı samimi bulmamakla suçlamıştı.

- Reklam -

Resmi olarak 1 Ocak’ta yayın hayatına başlayan Exxen, şu an Konuşanlar’ın eski bölümleriyle birlikte yeni bölümlerini de abonelerine sunmaya başlıyor. Ayrıca Hasan Can Kaya’nın Hayallerim, Aşkım ve Ailem adında bir dizi hazırlığı içinde olduğu da biliniyor. Şimdi de, yeni gelen haberlere göre ünlü isim yetişkinlere özel bir çizgi dizi hazırlıyor.

Konuşanlar Exxen Hasan Can Kaya Acun Ilıcalı

Hasan Can Kaya Tarafından Exxen İçin Hazırlanan Çizgi Dizinin Adı “Ekmek Kapısı” Olacak

Tv100’den Birsen Altunbaş’ın haberine göre O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı sırasında konuşulan proje, The Simpsons’a benzer bir formatta olacak. Adı Ekmek Kapısı olarak belirlenen çizgi filmin müziklerini de, Türkiye’nin tanınan şarkıcılarından Kibariye yapacak.

- Reklam -

Şu an için konusunun henüz kesinleşmediği çizgi dizinin seslendirme kadrosunda ise belli olan iki isim bulunuyor. Bunlardan ilki Hokkabaz, Memleket Meselesi ve Annem gibi yapımlarla tanınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tuna Orhan. Diğeri de henüz 18 yaşında olan ve şimdilik Gülperi ve El Yazısı gibi yapımlarda rol alan genç oyuncu Ezgi Gör.

Hasan Can Kaya’nın espri dilini nasıl buluyorsunuz? Sizce ortaya çıkacak yetişkinlere yönelik çizgi dizi yurt dışı muadillerine benzer mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Tv100

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Hasan Can Kaya’yı Exxen’e geçmeden önce hiç duymamıştım hala da bilmiyorum tam olarak ne yaptığını.

  2. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Bu arkadaş daha kendini kanıtlamadı, hemen üstüne bir ton proje yığıyorlar. Çok yakında bu balon da patlar. Konuklar olmasa program bir hiç, kendisinin mizahı baya kötü.

  3. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Acun kapitalizmi diyorum ben buna.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ece Temelkuran Yeni - Bu da Geçer

Ece Temelkuran Yeni Yayınevi ve Yeni Kitabı ile Karşımızda: Bu da Geçer

Kayıp Rıhtım 13 Yaşında

Kayıp Rıhtım 13 Yaşında ve Biz Daha Yeni Başlıyoruz!