in

Hawkeye 5. Bölüm ile Beklenen Marvel Karakteri Geri Döndü

Hawkeye 5. bölüm finali ile sürpriz bir karakter geri döndü. Marvel Sinematik Evreni sevilen isimleri kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.

Hawkeye 5. bölüm Daredevil Kingpin
- Reklam -
- Reklam -

Hawkeye 5. bölüm finali uzun süredir merakla beklenen bir soruyu cevapladı. Disney Plus dizisinde sürpriz bir karakter yıllar sonra geri döndü. Marvel Sinematik Evreni, hem beyaz perdede hem de dizilerinde hayranları mutlu etmeye devam ediyor.

Haberin buradan sonrası, bölümü izleyerek karakterin kim olduğunu öğrenmek isteyenler için spoiler içerecektir.

İlk olarak geçen ocak ayında WandaVision ile başlayan MCU’nun Disney+ dizi macerası, ardından sırasıyla The Falcon and the Winter Soldier, Loki ve What If…? ile devam etti. Şimdi de başrolünde Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld’ın yer aldığı Haweye dizisi yayınlanmaya devam ediyor. Sinema filmleriyle de bağlantılı olan yapımlar, özellikle izleyiciler tarafından ilgiyle karşılanıyor.

- Reklam -

Dizi, Clint Barton’ın Thanos’un parmaklarını şıklatmasıyla ailesini kaybetmesi ve sonrasında büründüğü Ronin karakteriyle yaptıklarının sonuçlarıyla uğraşmasını konu ediniyor. Geçmişindeki sorunlar peşini bırakmayınca noel için ailesiyle yapacağı tatil planları alt üst olan Barton, sorunlarıyla yüzleşmeye başlıyor. Ancak olaylar beklemediği şekilde dallanıp budaklanıyor.

Jonathan Igla tarafından yaratılan ve Matt Fraction ve David Aja’nın 2012 çizgi roman serisine dayanan en yeni Marvel Sinematik Evreni dizisinin oyuncu kadrosunda Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld’a Alaqua Cox, Tony Dalton, Fra Fee, Brian d’Arcy James, Aleks Paunovic, Piotr Adamczyk, Linda Cardellini ve Vera Farmiga gibi isimler eşlik ediyor. Ayrıca Black Widow’da Natasha Romanoff’un kardeşi Yelena Belova rolünde Florence Pugh’un da yer aldığı 4. bölüm ile ortaya çıkmıştı. 5. bölüm ile kendisini bol bol izleme fırsatı elde ettik. Ancak yeni yayınlanan bölümün finali ile hayranların çok daha uzun bir süredir istedikleri bir karakter de nihayet evrene giriş yaptı.

Hawkeye 5. Bölüm ile Vincent D’Onofrio’lu Kingpin Karakteri Geri Döndü

Hawkeye 5. bölüm Daredevil Kingpin

Netflix’te yayınlanan Daredevil dizisinde Kingpin karakterine hayat veren Vincent D’Onofrio, aynı rol ile Hawkeye dizisinde göründü. Dizinin final bölümünde kendisini daha fazla izleyecek olmamız bir yana, Echo’nun solo dizisinde de önemli yeri olacağını biliyoruz. Daha öncesinde Daredevil ekibinin büyük bir kısmının aynı isimlerle Echo’nun solo dizisinde yer alacağı ihtimali böylece neredeyse kesinleşmiş oldu diyebiliriz.

- Reklam -

Vincent D’Onofrio da, dizinin son jenerik sahnesini sosyal medya hesabında “Ben çocukken…” sözleriyle paylaştı. Oldukça etkileşim gören gönderiye aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hawkeye’ın yayınlanan 5. bölümünü sizler izlediniz mi? Genel olarak nasıl buldunuz? Kingpin karakterinin dönüşü hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Zaten izlemem diye okudum ama Kingpin olmasını beklemiyordum. :smiley: Daredevil de görünürse izlemem gerekecek.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rama Film Oluyor: Denis Villeneuve Yönetmen Koltuğunda

Rama Film Oluyor: Denis Villeneuve Bir Başka Bilimkurgu Klasiğini Daha Sinemaya Taşıyor

Mor Etekli Kadın - Natsuko İmamura

Japon Edebiyatının Ödüllü Yazarı Natsuko İmamura’dan Karanlık Bir Roman: “Mor Etekli Kadın”