in

Hawkeye Çıkış Tarihi Belli Oldu: Diziden İlk Kare Yayınlandı

Hawkeye dizisinin çıkış tarihi nihayet açıklandı. Marvel Sinematik Evreni’nin yeni Disney+ dizisi için ilk fotoğraf da paylaşıldı.

Hawkeye Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Hawkeye çıkış tarihi sonunda duyuruldu. Merakla beklenen Marvel Sinematik Evreni odaklı yeni Disney+ dizisi, tahmin edildiği gibi bu yıl içerisinde geliyor.

Tüm MCU hayranlarının gözleri şu anda ağustos ayında yayınlanacak olan Disney+’taki ilk animasyon dizisi What If…?deyken, Marvel bir sonraki şovu Hawkeye için canlı aksiyona geri dönecek.Dizi, orijinal Avenger’lardan biri olan Jeremy Renner’ın canlandırdığı Clint Barton’ın da dönüşünü gösterecek. Kendisini en son Avengers: Endgame ile izlediğimiz karakter, dizi formatında da olsa ilk defa kendi solo macerasına kavuşmuş olacak.

2019’un San Diego Comic-Con etkinliğinde duyurulan dizinin konusu şu anda hâlâ kesin olarak bilinmiyor. Başrolde bulunan Renner dışında dizide ayrıca muhtemelen Clint Barton’ın halefi olarak eğitilecek olan Kate Bishop rolünde Hailee Steinfeld oynayacak. Dizide ayrıca Kate’in annesi Eleanor rolünde Vera Farmiga ve yeni karakterler olarak Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James, Tony Dalton, Alaqua Cox ve Fra Fee yer alıyor. Florence Pugh’un Yelena Belova rolünü tekrar oynayacağı bir süredir biliniyordu. Ancak Black Widow filminin jenerik sonrası sahnesi ile dizide en azından ilk başta ne şekilde yer alacağı ortaya çıktı.

- Reklam -

Hawkeye 1. Bölüm Kasım 2021’de Başlıyor

Hawkeye Dizisi 1. Bölüm

Hawkeye için her ne kadar 2021 içerisinde yayınlanmaya başlanacak deniliyor olsa da Marvel’dan şimdiye kadar resmi bir açıklama gelmemişti. Ancak neyse ki ünlü stüdyo, Hawkeye’ın 24 Kasım 2021 tarihinde ilk bölümü ile Disney+’ta başlayacağını duyurdu. Duyuru ile birlikte dizinin ilk bakış fotoğrafını da yayınladı.

The Entertainment Weekly aracılığıyla yayınlanan ilk fotoğrafta, dizide yer alacak olan iki okçu Clint Barton ve Kate Bishop yer alıyor. Kate Bishop ve Clint Barton’ın ilk karşılaşmasını gösteren görüntüde Steinfeld ve Renner görünüyor. Clint Barton, Kate’in Hawkeye’ın büyük bir hayranı olduğunu ve kendisinin okçulukta usta olduğunu söylüyor. Fotoğrafta Kate’in bir yay taşıdığı ve karakteriyle yakından ilişkili ikonik mor rengi giydiği görülüyor. Renner ayrıca Kate’in Clint’in hayatına “bir dizi sorun” getireceğini de açıklıyor.

- Reklam -

Toplamda 6 bölümden oluşacak dizi What If…? sonrası MCU’nun 2021’de yayınlayacağı bir diğer iş olacak. Her seferde tek bir Marvel dizisi olduğundan dolayı beklenen diğer dizilerden Ms. Marvel’ın 2022 başlarına kalacağı tahmin ediliyor.

Peki ya sizler Hawkeye’ın dizisinden neler bekliyorsunuz? Diğer MCU dizilerine göre nasıl bir macera hayranları bekliyor olacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gılgamış Destanı Rüya Tableti Irak

Tarihin En Eski Destanlarından Gılgamış’ın Rüya Tableti Kaçırıldığı Irak Topraklarına Dönüyor

Jodie Whittaker Doctor Who ayrılık

Jodie Whittaker’ın Doctor Who Serüveni 2022’de Sonlanıyor