in

Hawkeye Kendi Dizisine Kavuşuyor

Marvel evreninin sevilen karakterlerinden Hawkeye, Disney+ kanalında kendi mini-dizisine kavuşuyor. Başrolde ise Jeremy Renner var.

hawkeye ust
- Reklam -
- Reklam -

Avengers ekibinin gedikli üyelerinden Hawkeye yakında Disney+ kanalında yayınlanacak bir dizi filme kavuşuyor. Üstelik başrolde Marvel filmlerinde karaktere can veren Jeremy Renner oynayacak.

Bildiğiniz gibi bu ayın sonunda gösterime girecek Avengers: End Game filminden sonra Marvel Sinematik Evreni büyük bir değişim geçirecek. Bazı karakterlerin ölerek bazılarının da farklı şekillerde beyaz perdeye veda etmesi bekleniyor. Bunlardan biri de Hawkeye… İlk olarak Thor filminde karşımıza çıkan yay ustası, şimdiye dek çoğunlukla yüzeysel bir yan karakter olarak kalmıştı. Yeni dizi ise bu karakteri daha derinlemesine işlemeyi hedefliyor.

Variety‘de yer alan özel habere göre dizinin toplamda 6 veya 8 bölümden oluşması planlanıyor. Jeremy Renner da Hawkeye rolünü son kez üstlenmek için kanal yetkilileriyle anlaşmaya varmış durumda. Bununla birlikte dizinin Hawkeye rolünü Clint Barton’dan alıp Kate Bishop‘a devretmek için kullanılacağı da söyleniyor. Bilmeyenler için Kate Bishop’ın 2005 yılından beri Marvel evrenindeki yeni Hawkeye olduğunu belirtelim.

- Reklam -

kate bishop

- Reklam -

Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmemekle birlikte çekimlerine Endgame sonrasında başlanacağı tahmin ediliyor. Böylece kendi filmine bir türlü kavuşamayan yay ustası kahramanımız da muradına ermiş olacak elbette. Bir Arrow etkisi yaratır mı bilmiyoruz ama yine de bekleyip görmekte fayda var.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Hawkeye, Endgame’de ölmeyecek demek ki.

  2. Avatar for Firtinakiran Firtinakiran dedi ki:

    Hawkeye bi’ dur Allah aşkına. Zaten ortalık karışık!

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Nasıl Hawkeye oldum? Temalı dizi de olabilir :slight_smile:

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu durumda Dc çıkıp; “bunlar Arrow’a özenmiş” derse ağlamasın Marvel. Hawkeye, sevdiğim bir karakter değil. Sevilen bir karakter mi o bile değil. Anket yapsınlar “en sevdiğiniz Avengers kim” diye. Oy veren olursa, büyük süpriz olur :smiley:
    Hawkeye yerine, Moon Knight dizisi tercih ederim.

  5. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Kate Bishop olacak diyorlar. Ki bence doğru. Bir nevi devir teslim olacak. Yenilere yer açma vakti geldi. Zaten Age of Ultron’da emekli olmuştu, sonra dayanamayıp Civil War’a dahil oldu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

trump batman ust

Warner Bros ve Donald Trump Mahkemelik Oldu

shazam ust

Shazam 2 Filmi Şimdiden Onayı Kaptı