in

Hawkeye Çekimleri Tamamlandı: Avengers Üyesi Solo Dizisi ile Dönüyor

Hawkeye dizisi çekimleri tamamlandı. Disney+’a gelecek Clint Barton odaklı maceranın son durumunu başrol Jeremy Renner paylaştı.

Hawkeye dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nde Clint Barton karakterini canlandıran Jeremy Renner, Instagram hesabında Disney+’a gelecek olan Hawkeye dizisi çekimlerinin tamamladığını duyurdu.

Koronavirüs salgını sebebiyle birçok yapımın çekimlerinin ve hatta ön prodüksiyon çalışmalarının da ertelendiğine şahit olmuş, özellikle süper kahraman yapımlarını bekleyen hayranlar olarak üzülmüştük. Salgın devam ederken yeniden ivme kazanmaya çalışan eğlence sektörü de harekete geçmişti. Son yapımlarını Disney+’ta seyirciyle buluşturan Marvel da hız kesmiyor. Son haber, Jeremy Renner tarafından geldi ve Hawkeye dizisinin çekimlerinin tamamlandığı duyuruldu. Yakın zamanda WandaVision ve Falcon and the Winter Soldier yapımlarıyla buluşmuştuk. Ayrıca yılın son aylarında Ms. Marvel yapımının da yayınlanması bekleniyor.

Vera Farmiga, Fra Fee, Brian d’Arcy James, Tony Dalton ve Alaqua Cox gibi yıldızları izleyeceğimiz dizinin birçok detayı hâlâ saklı durumda. Fakat setten gelen fotoğraflarda heyecan dolu arabalı takipler, Cox’un canlandırdığı karakter Echo ve Tracksuit Dracula’lar görünüyor. Ayrıca Florence Pugh tarafından canlandırılan Black Widow (Yelena Belova) karakterini de göreceğimize dair söylentiler mevcut. Clinton’ın, hayatına Ronin olarak devam etmeye karar verip Hawkeye görevini Kate Bishop’a devredebileceği de konuşulanlar arasında.

- Reklam -

Hawkeye Dizisi 2021 Yılı İçinde Disney+’ta Yayınlanacak

Dizinin çekimlerinin tamamlandığını duyuran Jeremy Renner, bu haberi Instagram hesabında hikâye olarak paylaştı.

Hawkeye jeremy renner

“Şimdilik, son gün… Bu bir elveda değil, fakat yakında görüşürüz. Tüm oyunculara, ekibe ve Marvel’a teşekkürler.”

- Reklam -

Hawkeye dizisinin yayın tarihi şimdilik açıklanmış değil fakat tahminler, diziyle 2021’in sonlarında buluşacağımız yönünde. Marvel’ın bazı yapımlarını sinemada gösterime sokmak için de yılın sonlarını beklediği biliniyor. Zira yılın son dönemi Marvel için oldukça hareketli geçecek. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings yapımı Eylül 2021’de, Eternals Kasım 2021’de ve Spider-Man: No Way Home da Aralık 2021’de izleyici karşısına çıkacak.

Hayranlar, Hawkeye’la Marvel Sinematik Evreni’nde ilk defa karşılaşmıyor. Neredeyse on yıl kadar önce kendisini ilk olarak Thor’da görmüştük. Ancak bugüne kadar Hawkeye’a özel bir yapım olmamıştı. Kendi dizilerine ve filmlerine sahip olan kahraman sayısının daha da artacağını düşünmek pek de yanlış olmaz.

Marvel’ın Hawkeye dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Hawkeye’ın kendisine özgün macerası hayranları tatmin edecek düzeyde mi olacak? Yakında Disney+’ta seyirciyle buluşacak dizi için tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man Disney Plus

Sony ve Disney Anlaştı: Spider-Man Filmleri Disney+’ta Yayınlanacak

2021 International Booker Prize Kısa Listesi

2021 International Booker Prize Kısa Listesi Açıklandı