in

Hawkeye Dizisi Karakteri Kendi Solo Macerasına Kavuşuyor

Hawkeye dizisi karakteri kendi yapımına kavuşuyor. Marvel Studios, Disney+ için Alaqua Cox’un canlandırdığı sağır Kızılderili kahraman Echo’nun etrafında şekillenen bir spin-off geliştiriyor.

Hawkeye Echo
- Reklam -
- Reklam -

Hawkeye dizisi henüz yayınlanmadı ancak bünyesinde barındırdığı bir karakter daha şimdiden kendi solo dizisi için onay aldı. Marvel Studios, dizinin sağır kahramanı Echo etrafında şekillenen ve yine Disney+’ta yayınlanacak bir dizi geliştiriyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü aşaması, Disney+’ın da yayın hayatına başlamasıyla birlikte küçük ekranın tüm nimetlerini kucaklıyor. Marvel evreni on yıl boyunca beyaz perdede ve gişede hakimiyet kurduktan sonra şimdi de Disney’in çevrim içi yayın servisi ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Geçen ocak ayında başlayan WandaVision sonrası şimdi de The Falcon and the Winter Soldier ilgiyle takip ediliyor. Sırada Loki ve Hawkeye var. Ancak görünen o ki bu diziler girişimin sadece küçük bir parçası.

Jeremy Renner’ın başrolünde olduğu Hawkeye dizisi, Marvel’ın keskin nişancısının etrafında şekillenecek. Ancak dizi aynı zamanda MCU’nun geleceğinin önemli bir bölümünü oluşturuyor. Çünkü bu diziyle birlikte canlandırdığı karakter Clint Barton, Hawkeye görevini Kate Bishop’a devredecek. Dizide karakteri Hailee Steinfeld canlandıracak.

- Reklam -

Hawkeye Dizisi 2021 Bitmeden Yayınlanacak

Hawkeye Dizisi Echo

Dizinin senaryosu sadece bunlarla sınırlı kalmayacak. Hikâye, Maya Lopez adında sağır bir Kızılderili suikastçı da dahil olmak üzere geçmişlerine ve geleceklerine bağlı karakterleri tanıtacak. Alaqua Cox, Hawkeye’da Echo karakterine hayat verecek. Fakat şimdi potansiyel olarak kendi solo projesini almaya hazırlanıyor.

Variety’nin haberine göre Marvel Studios, Alaqua Cox’lu Echo için bir Disney+ dizisi geliştiriyor. Yapım bir Hawkeye spin-off’u olarak çıkacak ve şu anda geliştirmenin ilk aşamalarında. Etan Cohen ve eşi Emily Cohen diziyi yazacak ve sorumlu yapımcı olarak görev alacak. Marvel ayrıca, başlıksız Hawkeye yan ürünü üzerinde çalışmak için birçok senarist ile anlaşıyor.

- Reklam -

Echo’nun etrafında şekillenecek dizinin resmi adı veya çıkış tarihi ise şu anlık bilinmiyor. Hawkeye dizisi ise 2021’in sonlarına doğru Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya sizler Echo’ya ait solo bir dizi konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce Marvel karakteri daha hayranlara tanıtmadan böyle bir girişimde bulunması bir risk mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Margaret Atwood

Margaret Atwood Editörlüğünde Decameron Çağdaş Bir Uyarlamaya Kavuşuyor

Veba Geceleri - Orhan Pamuk

Orhan Pamuk’un Beklenen Romanı Veba Geceleri Çıktı