in

HBO Başkanı: Game of Thrones’un Devamını Asla Çekmeyeceğiz

HBO Başkanı Casey Bloys, hiçbir zaman Game of Thrones’un devamını anlatan bir dizi ya da yan hikâye çekmeyeceklerini söyledi.

game of thrones ust 2
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones‘un sona ermesiyle birlikte gözler doğal olarak HBO‘nun sıradaki projelerine döndü. Hem sekizinci sezonda istediklerini bulamayan hayranlar hem de bu evrenin müptelaları şimdi kanalın çekeceği yan dizileri bekliyorlar. Bununla birlikte, başlangıçta 5 adet olarak açıklanan bu yan dizilerden biri haricinde hiçbirinin konusu belli değil. Bu da akıllara “Acaba dizinin devamını çekerler mi?” sorusunu getiriyor.

Bildiğiniz gibi, sekizinci sezonun sona ermesiyle birlikte Jon Snow, Sansa Stark ve Arya gibi karakterlerden bazılarının akıbeti ucu açık kalmıştı. Hatta internette Arya’nın maceralarını konu alan bir yolculuk dizisiyle ilgili bazı espriler bile dönmüştü. Ama görünen o ki HBO bu karakterlerden hiçbirinin sonraki günlerde neler yaşadığını anlatmaya niyetli değil.

Kanal başkanı Casey Bloys, The Hollywood Reporter‘a verdiği bir demeçte şu sözleri sarf etti:
“Hayır, hayır, hayır. Bunun nedeni bu diziyi, bu Game of Thrones’u Dan ile David’e ait bir gösteri, kendine has bir şey kılmak. Dan ile David’in bu dünyada son derece güzel bir şekilde işlediği bu karakterleri alıp başka birinin yarattığı bir dünyaya koymak istemiyorum. Onların sanatsal görüşünün bu şekilde kalmasını istiyorum. İşte bu yüzden aynı diziyi yeniden çekmeye çalışmayacağım.

- Reklam -

“George (GRRM) kocaman, engin bir dünyaya sahip; içerisinde pek çok şey var. O nedenle farklı hissettirecek bir şeyler yapmaya ve aynı diziyi baştan çekmemeye çalışacağız. Dolayısıyla bir devam dizisi çekmek ya da dizideki karakterlerden birini alıp bir yan dizi yapmak bize mantıklı gelmiyor.”
Kısacası, ufukta Arya’nın ya da hayatta kalan diğer karakterlerin maceralarını anlatan bir dizi görünmüyor. Sekizinci sezondan sonra Game of Thrones’un diyarlarında neler olduğunu anlatan herhangi bir yapım da öyle.

Tabii şimdilik…

- Reklam -

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sevinelim mi üzülelim mi bilemedim ??

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bu ekip çekmesin zaten

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Jon ile Dany’nin hikayesi diye bir şey mi bıraktınız??

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Speed

Yıllar Hızla Geçiyor – Speed 25 Yaşında!

wheel of time ust

Zaman Çarkı Dizisi Kitaplardan Kısmen Farklı Olacak