in

HBO Max, 2 Yeni Dizi Duyurdu

Önümüzdeki yılın baharında Amerika’da piyasaya çıkacak dijital platform HBO Max platformu, hayranları meraklandıran iki yeni dizi duyuruldu.

hbo max duyuru
- Reklam -
- Reklam -

Green Lantern ve Strange Adventures dizilerinin duyurusu AT&T’nin WarnerMedia gününde yapıldı. Aynı zamanda HBO Max hizmetinin Mayıs 2020’de yayın hayatına başlayacağı da açıklandı. Birçok heyecanlandırıcı haberin yanı sıra Green Lantern ve Strange Adventures dizilerinin de açıklanması, HBO Max’e abone olmak isteyenlerin sayısını ne derece etkileyecek, merak konusu.

Baş yapımcılığını Greg Berlanti’nin üstleneceği Green Lantern dizisi, özlerini meşhur DC Comics uzay maceralarından alacak. Bu sırada yine Berlanti’nin yapımcılığını üstleneceği Strange Adventures ise ünlü DC karakterlerinin görüneceği bir antoloji dizisi olacak. İki dramatik süper kahraman dizisinin de bölüm uzunlukları birer saat olacak.

Green Lantern, Sektörü Değiştirecek Etkiyi Gösterebilir

Çizgi roman hayranları şimdiden Green Lantern dizisi için oldukça heyecanlı. Çizgi romanları okuyanların bileceği üzere bu seri, televizyon ekranına sağlıklı uyarlanabilmek için oldukça maliyetli efektler gerektiriyor. Berlanti, büyük bütçeli ilk Green Lantern projesi sayılabilecek bu yapımın çizgi roman serisinin başına gelebilecek en iyi şey olduğunu söylüyor.

- Reklam -

HBO’nun tüm arşivine ve Warner Brothers’ın seçili eserlerine erişim fırsatı verecek HBO Max, 10.000 saatlik içerikle başlangıç yapacak. Warner Bros.’un seçkisi arasında 23 sezonluk South Park dizisi, Joker, Superman ve Batman filmleri gibi ağır toplar yer alıyor. Ayrıca son zamanlarda ortaya çıkan yeni anlaşmaya göre servis, Studio Ghibli eserlerinin de yayın hakkını eline almış bulunmakta.

- Reklam -

HBO Max aylık $14.99 gibi bir fiyatla yayın hayatına başlayacak. Netflix, Disney+ ve Amazon Prime’a rakip olması beklenen platformun Amerika dışı için fiyatları bilinmemekle beraber, servisin ülkemize girip girmeyeceği de hâlâ bir muamma.

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terminator

Gelecek Terminator Filmlerinin Odak Noktası Açıklandı

Jeffrey Wright batman

Jeffrey Wright’ın Batman’de Oynayacağı Kesinleşti