in , ,

HBO Max Platformunda Yayınlanacak Dizi ve Filmler

Biz ülkemizdeki çevrimiçi yayınlara getirilen RTÜK denetimini konuşurken yeni dijital platformlar da hız kesmeden yola çıkmaya hazırlanıyor. HBO Max’te yayınlanacak dizi ve filmleri sizler için derledik!

hbo max film ve diziler
- Reklam -
- Reklam -

Ülkemizde çevrimiçi yayın platformları RTÜK denetimiyle uğraşadursun yurt dışında yeni isimler sektöre girmek için büyük atılımlar yapmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de Amerika’nın köklü kanallarından HBO. Peki kanalın HBO Max olarak duyurduğu yeni dijital yayın platformunda hangi yapımlar var?

Hbo Max yeni platformunda yayınlayacağı dizileri ve filmleri açıkladı. Bakalım yayınlanacak bu dizi ve filmleri gördükten sonra siz de kanala üye olmayı düşünecek misiniz?

Uzun zamandır yarış içerisinde olan çevrimiçi yayın platformları hepimizin gündemindeydi. İşte şimdi de HBO Max platformu bu yarışa katılıyor.

- Reklam -

Warner Media bu senenin başlarında HBO Max’in, HBO’nun Premium içerikleri dâhil, Warner Bros, New Line, DC Entartainment, CNN, TNT, TBS, Cartoon Network, Rooster Teeth gibi birçok kanalı barındıracağını duyurdu. Bu yeni mecrada hangi yapımların yer alacağı ise merak konusuydu.

Günden güne artan çeşitli yayın servisleriyle birlikte bu yeni platforma da üye olmak isteyip istemediğinize karar verebilmeniz için doğru zaman geldi. Sizler için HBO Max’te yayınlanacak olan bazı dizi ve filmleri araştırdık.

Friends

Friends

Sevilen NBC dizisi Friends bir süredir Netflix’te yayınlanıyordu. Fakat Warner Media 236 bölümlük dizinin tüm bölümleri için yayın hakkını satınalarak yeni platformları olan HBO Max’ta yayınlayacağını duyurdu. Hayranları da elbette bu efsane diziyi yeniden izlemek için HBO Max’i ziyaret edebilir.

The Fresh Prince of Bel-Air

William Smith’in 90’lar dizi kuşağı hayranlarına müjde! HBO Max 6 sezonluk dizinin tamamını yayınlayarak dizinin takipçilerini daha şimdiden heyecanlandırıyor.

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Lucy Hale, Ashley Benson ve Shay Mitchell gibi oyuncuları ünlü yapan bu gençlik dizisi okul cinayeti gizemini konu alıyor ve 7 sezondan oluşuyor. HBO Max bu dizinin de tüm sezonlarını yeni platformunda yayınlayacağını söylüyor.

CW Shows

Warner Brothers bir süredir CW Show kanalında yayın yapıyordu, HBO Max’in da bu eğlenceye katılması çok uzun sürmedi! 2019 güzünde yayına başlayacak olan kanalda Batwoman, Ruby Rose ve Katy Keene’i ekranlara çıkarıyor.

HBO Max’in Orijinal Dizi ve Filmleri

HBO Max iki büyük film ve televizyon şirketiyle anlaştı. Bunlardan ilki Reese Witherspoon’un Hello Sunshine medyası yeni yayın platformu için iki orijinal film düşünüyor. Senarist Greg Berlanti ise seyirci kitlesi yetişkinlerden oluşan yeni platforma farklı yeni seyirci kitlesi kazandırmak için dört film eklemeyi düşünüyor.

Crime Farm

Hayranı olduğumuz Nicole Kidman’ın yapımcılığını üstlendiği bu dizi iki adli cinayet uzmanının cinsel hayatları ve sağlıklı evliliklerinin, işlerinin karanlık tarafları sayesinde ayakta kalmasını konu ediniyor.

Dune: The Sisterhood

Dune The Sisterhood

HBO Max, Frank Herbert’ın sevilen Dune dizisini feminen bir versiyonla sunmak istiyor. Daha önce birçok başarıya ve gişe rekoruna imza atmış olan Denis Villeneuve’un bu dizi için yönetmen olması düşünülüyor. Bakalım bu kez de izlenme rekorları kırılabilecek mi?

Tokyo Vice

Yazar Jake Adelstein’in 2009 anısına dayanan bu ilham verici biyografik dizide yıldız Ansel Elgort’u kendisini Tokyo’nun güvensiz suç bölgelerine korkusuzca atan genç bir haberci olarak görüyoruz. Dizinin yönetmenliğini ise Destin Daniel Cretton üstleniyor.

Love Life

Bu yarım saatlik romantik komedi antolojisinde Paul Freig ve Anna Kendrick tekrar bir araya geliyor. Hikâye ilk aşktan son aşka kadar olan bir yolculuğu ve yol boyunca hayatımızdan geçerek bizi etkileyen insanları anlatıyor.

The Flight Attendant

Chris Bohjalian’ın romanına dayanan bu hikâyede bir uçuş görevlisi Dubai aktarmasından sonra uyanarak odasında ölü bir beden ile karşılaşıyor ve önceki geceye dair hiçbir şey hatırlamıyor.

The Bing Bang Theory’den tanıdığımız Kaley Cuoco, Berlanti tarafından çekilen bu gizemli seriye dâhil oluyor.

Station Eleven

istasyon on bir 1

- Reklam -

HBO Max, Emily St. John Mandel’ın Türkçede İstasyon On Bir adıyla yayınlanan uluslararası çok satan bu eserinden uyarladığı dizi tanınan iki kişiyi bir araya getiriyor. The Leftovers’ın yazarı olarak tanıdığımız Patrick Somerville olay öyküsünü kıyamet sonrası dünyada kuruyor ve Barry’nin yapımcısı Hiro Murai de dizinin yönetmenliğini üstleniyor.

Made for Love

Başka bir Somerville yapımı olan Alissa Nutting’in trajikomik romanından uyarlanmış bu 10 bölümlük dizide kocasının aşağılayıcı hareketlerinden kaçmak için Florida’daki bir karavan parkında gözden kaybolan bir kadının yaşadıkları anlatılıyor. Göründüğünden daha fütürist bir bilimkurgu dizisi bizden söylemesi!

Gremlins

Gremlins hbo max

Bir müjde de 80’lerin çocuklarına! HBO Max sevilen kült klasiklerin animasyon uyarlamasını ekranlarımıza getiriyor. Nostaljiye doymaya şimdiden hazır olun.

HBO’nun En Orijinalleri

The Outsider

Stephen King’in The Outsider adlı romanından uyarlanacak yapım Jason Bateman yönetmenliğinde çekilecek ve 2020 yılı içerisinde HBO Max’te yayınlanmaya başlayacak. Dizide yer alması kesinleşen oyuncular arasında Marc Menchaca, Ben Mendelsohn ve Derek Cecil bulunuyor.

Lovecraft Country

Lovecraft Country hbo max

J.J. Abrams ve Jordan Peele, Matt Ruff’ın kitabına dayanarak çekilen bu korku dizisi için bir araya geldi. Peele’nin korku dolu kâbus yaratacağını düşünürsek bu dizi hepimizi çok korkutacak gibi görünüyor!

The Nevers

Joss Whedon bu yeni bilimkurgu dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Whedon ve Buffy the Vampire Slayer yazı ekibiyle ortaya çıkan bu dizi doğaüstü yetenekleri ve onlara eşlik eden düşmanlarıyla bir grup Victorian dönemi kadınını anlatıyor.

The Gilded Age

Downton Abbey’in Julian Fellowes’u geçmişin zenginlikleriyle yaşamamız için bizi bu gösterişli drama ile 1885 New York’una götürüyor.

Avenue 5

Avenue 5

Veep dizisinin yapımcılarının üstlendiği bu bilimkurgu ve komedi dizisinde bir yolcu gemisiyle yurt dışına çıkan Hugh Lauire ve Josh Gad’i başrollerde görüyoruz.

The Undoing

Bu psikolojik gerilim dizisi için Big Little Lies’ın senaristi David E. Kelly ve Bird Box’ın yönetmenliğini yapan Susanne Bier koltuğa geçiyor. Başrolleri ise Nicole Kidman ve Hugh Grant paylaşıyor.

The Plot Against America

Philiph Roth’un ünlü romanından uyarlanan, Stranger Things ikonu Wilnoa Ryder ve John Turturro’nun oynadığı dizide HBO tarihi yeniden canlandırıyor.

Perry Mason

Perry Mason

Yapımını Robert Downey Jr. ve eşi Susan Downey’in üstlendiği bu mini dizide The Americans ile ekranlarda gördüğümüz Matthew Rhys dizide Perry Mason adındaki baş kahramanı canlandırıyor.

I Know This Much Is True

Wally Lamb’ın aynı isimli romanından uyarlanan bu aile dizisi, biri şizofren hastası olan ikiz kardeşlerin hayatını anlatıyor. Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, CGI ile oluşturulan ikiz kardeşler rolünün ikisini birden üstleniyor. Onun için zorlu bizim için keyifli bir dizi ekranlara geliyor.

Tüm bu dizi ve filmlerden sonra HBO Max platformuna üye olmayı düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Netflix ve Disney+’a Yeni Rakip: HBO Max

* Disney+’ta Karşımıza Çıkması Kesinleşen Dizi ve Filmler

Kaynak: Uproxx

Burcu Ülker

1996 Bursa doğumlu. Anadolu Üniversitesi Ingilizce Öğretmenliği mezunu. Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisans yapıyor. Yaşamına Istanbul'da hem öğrenci hem öğretmen olarak devam ediyor. Boş zamanlarında dans eder, okur, yazar. Mücadele etmeyi çok sever. Ona göre hayat, mücadele etmekten ibarettir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Korku Edebiyatı - Alt Türleri

Korku Edebiyatının Alt Türleri

netflix rtuk sansur

RTÜK Başkanından Netflix Açıklaması: “Eleştiriler Muhalefet Etme Alışkanlığından”