in ,

HBO, The Sopranos Dahil Efsane Dizilerini Ücretsiz Erişime Açtı

HBO kanalı The Sopranos, The Wire, True Blood dahil pek çok yapımını ve bazı Warner Bros. filmlerini ücretsiz olarak kullanıcıların erişimine açtı.

HBO The Sopranos Koronavirüs
- Reklam -
- Reklam -

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok platform, bazı içeriklerini dijital ortamda ücretsiz olarak erişime açıyor. Herkesin imkânları dahilinde evde kalmak için özel çaba harcadığı bugünlerde; ev izolasyonunu güzelleştirecek bir haber de HBO kanalından geldi. Platform The Sopranos, Six Feet Under ve The Wire gibi popüler yapımlarını izleyicilerle buluşturdu.

Çin’in Wuhan kentinde Aralık 2019’da ortaya çıkan ve 3 ay gibi kısa bir sürede tüm dünyayı etkisi altına alarak pandemi haline gelen Corona Virüsü salgını, tüm dünyada etkilerini sürdürüyor. Hastalık dünya çapında 1.1 milyondan fazla insanı enfekte etti; 61 binden fazla insanın canını aldı. Birçok ülke salgın nedeniyle olağanüstü hal ilan etti; iş yerleri kapatıldı, sokağa çıkma yasağı ilan edildi ya da sokağa çıkmak kısıtlandı.

HBO The Wire

- Reklam -

21. yüzyıl ilk defa yaşadığı bu sınavda zorunlu izolasyon, karantina, sosyal mesafe gibi kavramlarla tanıştı. Bu zorlu günlerde de pek çok platform kimi yapıtlarını dijital ortamda insanlarla ücretsiz olarak paylaşarak bir dayanışma çabası gösterdi. Son hamle ise WarnerMedia’nın sahibi olduğu HBO’dan geldi.

HBO Kanalı, Pek Çok Önemli Dizisini Dijital Ortamdan Ücretsiz Erişime Açtı

ABD’nin önde gelen kablolu televizyon kanallarından HBO, karantina sürecinde bazı klasik dizilerini ücretsiz şekilde dijital erişime açtı.

Kanal henüz yeni dijital servisi HBO Max’i erişime açmadı. Bu sebeple halihazırda kullandığı HBO Now ve HBO Go platformları üzerinden yayını sağlıyor.

Sınırlı bir süre boyunca yayınlanacak yapımlar, toplamda 500 saatlik bir külliyat ediyor. Dizi, film ve belgesellerden oluşan arşivde The Sopranos, Six Feet Under, The Wire, True Blood, Veep, Succession ve Barry gibi diziler yer alıyor.

- Reklam -

HBO Six Feet Under Koronavirüs

Dizilerin yanı sıra Warner Bros.’un Pokémon Detective Pikachu, The Lego Movie 2: The Second Part ve Crazy, Stupid, Love gibi filmleri ve HBO’nun McMillion$ ve The Case Against Adnan Syed gibi belgeselleri de ücretsiz olarak erişime açılan yapımlar arasında.

Bu yapımlardan yeniden izlemek istedikleriniz var mıydı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz. Yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.


* The Sopranos Efsanesinin Öncesini Anlatacak Filme Dair Her Şey

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kemal_Tasci Kemal_Tasci dedi ki:

    haber için teşekkürler ama türkiye için açık değilmiş, doğru anladıysam

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri Belli Oldu

Disney Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri Belli Oldu

Peren Ercan - Kuyrukname

Peren Ercan Yeni Romanı “Kuyrukname” ile Geri Döndü