in

HBO’dan Demir Taht Avı

Game Of Thrones dizisinin hayranları HBO’nun dünya çapındaki 6 farklı noktaya gizlediği demir tahtları arıyor.

game of thrones ust
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones dizisinin sekizinci ve son sezonu yaklaşırken HBO kanalı ilginç bir etkinliğe imza attı. Demir Taht’ın gerçek ölçülerdeki altı kopyasını dünyanın farklı noktalarına gizleyen kanal yetkilileri, dizinin hayranlarını bir tür hazine avına davet etti.

Dizinin sosyal medya hesaplarından “6 Taht. 6 Mekân. Onları ilk kim bulacak?” ve “Taht için ne kadar ileri gidersin?” sloganlarıyla paylaşılan etkinlik için özel bir sayfa açıldı. Ve her taht için ipucu olarak Youtube’ta altı tane 360 derecelik video paylaşıldı.

6 tahttan 5’i biz bu haberi hazırlarken İspanya, İsveç, Brezilya ve Birleşik Krallık’ta çoktan bulundu bile. Geriye kalan tek tahta ilk olarak kimin ulaşacağıysa merak konusu. Öte yandan HBO kanalı hayranlarına tahtları bulan ilk kişi olmak zorunda olmadıklarını ve onları 6 gün daha bu mekânlarda tutacağı müjdesini verdi.

- Reklam -

Game of Thrones dizisinin final sezonu 4 Nisan‘da bizlerle olacak.

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Şimdi, haberi dikkatle okudum, anladım. Zihnimin bilinçli tarafı için her şey yolunda.

    Fakat bilinçaltım yok mu, o bilinçaltım… Sadece başlığı dikkate alarak, HBO’nun izni olmadan piyasaya merdiven altı üretim demir tahtlar sürülüyormuş da, onları toplatmak için hukuki süreç başlamış, hikâyesini kurgulatıp, tekrar tekrar oynatıyor; zaptedemiyorum :rofl:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

avengers endgame

Avengers: Endgame Filminin Süresi Belli Oldu

golgeye ovgu ust

Gölgeye Övgü, Kaybolan Bir Mirası Tekrar Hatırlatıyor