in

Helstrom Dizisi İçin İlk Görseller Yayınlandı

Helstrom dizisi için ilk görseller yayınlandı. Marvel’ın Hulu’da yayınlanacak yeni dizisinin sonbaharda gösterime girmesi planlanıyor.

Marvel Helstrom 2. sezon iptal
- Reklam -
- Reklam -

Marvel bünyesinde Ghost Rider ve Helstrom dizi planlarının yapıldığını geçen sene sizlere aktarmıştık. İşte onlardan bir tanesi olan Helstrom’un ilk dizi görselleri yayınlandı.

Başlangıçta bir Ghost Rider dizisiyle birlikte geliştirilmeye başlanan Helstrom, geçen yıl Hulu tarafından sipariş edildi. Ghost Rider henüz yapım öncesi aşamayı geçememiş olsa da, Helstrom bunu başardı ve çok geçmeden üretime başladı. Geçen sene sonuna doğru başlayan çekimler Koronavirüs pandemisi öncesi mart ayında sona erdi. Böylece post prodüksiyon işlemlerinde herhangi bir aksama yaşanmadı.

Korku ögelerini içinde bolca barındıran Helstrom, oldukça seviliyor. Çizgi roman serisi, güçlü ve gizemli bir seri katilin çocukları olan Daimon ve Ana Helstrom kardeşlerin macerasını konu ediniyor. Dizide Tom Austen ve Sydney Lemmon tarafından canlandırılacak kardeşler kendilerini insanlığın mutlak kötülerini izlemeye ve avlamaya adıyorlar. Austen ve Lemmon’a ek olarak dizide Elizabeth Marvel, Robert Wisdom, June Carryl, Ariana Guerra ve Alain Uy gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Helstrom Hulu Marvel dizisi

Hulu tüm oyuncu kadrosunu sergileyen Helstrom için ilk bakış fotoğraflarını da nihayet paylaştı. Henüz konusu veya nasıl ilerleyeceği hakkında herhangi bir fragman paylaşılmamış olsa da en azından karakterlerin nasıl ve hangi kostümlerle dizide yer alacağını merak edenler için iyi bir fırsat olacaktır.

Helstorm Dizisi Yayın Tarihi ve Fragmanı San Diego Comic-Con’da Ortaya Çıkabilir

Helstrom dizisiyle ilgili daha fazla ayrıntı ve ilk fragman büyük olasılıkla Comic-Con 2020 ile gelecek. San Diego Comic-Con, bilindiği üzere bu yıl 22 Temmuz – 26 Temmuz 2020 tarihleri ​​arasında sanal ortamda “At Home” adıyla gerçekleşecek. Helstrom paneli de 22 Temmuz’da yapılacak.

Henüz resmi bir çıkış tarihi olmasa da Hulu platformu Cadılar Bayramı temalı “Huluween” etkinliğinin bir parçası olarak bu yılın sonbaharında Helstrom’u piyasaya sürmeyi hedefliyor. Comic-Con panelinin aynı zamanda dizinin yayın tarihini de içermesi bekleniyor.

- Reklam -

Helstrom Hulu Marvel dizisi

Son olarak Hulu’da gösterime girecek Helstrom’un Marvel Sinematik Evreni veya Disney+’ta yer alan yapımlarla bir alakası olmayacağını da belirtelim.

Helstorm için yayınlanan ilk görselleri sizler nasıl buldunuz? Diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Lucifer 5. Sezon Fragmanı: Cehennemden Dönüş Zamanı!

Kaynak: ign

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barbarların Avrupa'yı İstilası - John B. Bury

Barbarların Avrupa’yı İstilası: John B. Bury’den Erken Avrupa Tarihi Çalışmak İsteyenlere Başucu Kitabı

Afife Jale Hayatı Film - Özge Özpirinçci - Serenay Sarıkaya

Afife Jale Filmi Geliyor: Türk Tiyatrosunda İlklerin Kadını