in

Henry Cavill “Geralt Olmanın” Zorluklarından Bahsetti

Superman rolüyle akıllara kazınan ünlü aktör Henry Cavill, Netflix uyarlaması The Witcher dizisinde “Rivialı Geralt olmanın” zorluklarından bahsetti.

Henry Cavill - Geralt - the witcher
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in bu yılın sonunda seyirciyle buluşacak yeni uyarlaması The Witcher’ın başrol oyuncusu Henry Cavill yeni rolü için oldukça heyecanlı. Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ve Justice League yapımlarında canlandırdığı Superman karakterinden sonra altkültürün bir başka alanına geçiş yapan aktör Witcher hakkında konuştu.

Ünlü aktör, San Diego Comic Con 2019 sırasında Entertainment Tonight’a verdiği röportajda karakteriyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Henry Cavill: “Kitaptaki Betimlemeye Uymaya Çalıştık”

“Kitapta karakterin betimlemesi mevcuttu, biz de Lauren’le (dizinin sorumlusu) daha üçüncü buluşmamızı bile yapmadan birçok kez telefonda konuştuk ve uzun uzun mailleştik. Daha sonra seçmeler oldu ve en sonunda birbirimizi görebildik. İkimiz de meselenin göz ve saçla ilgili olduğunun bilincindeydik. Saçı doğru bir şekilde oturtmak epey bir vakit aldı ve saçımı yapan Jackie gerçekten muhteşem bir iş çıkardı.

- Reklam -

“Betimlemeye uymak işin zor kısmıydı. Doğru ten rengini elde etmemiz gerekiyordu, makyajımı yapan Alva gerçekten sıkı çalışarak doğru dengeyi kurdu. Birkaç denemeden sonra hepimizi mutlu edecek bir şeyler bulduk diye düşünüyorum.  Lens kullanmak da bir başka şeydi. Üç saat boyunca onlarla dolaşman gerekiyordu.”

The Witcher

Baştan aşağı Geralt olarak kendini gördüğünde nasıl hissettiği sorulduğunda ise şunları söyledi:

‘Geralt ile Aramda Hiç Fark Yok’

“Gerçekten… Tam bir baş belası gibi duruyordum, fakat gözlerim biraz acıyordu. Yine de kendimi öyle görmek karaktere girmeme gerçekten yardımcı oluyordu.  O kıyafetler ve makyaj içindeyken, Geralt’la aramda bir fark yok gibi hissediyordum.”

- Reklam -

Netflix’in büyük bir merakla beklenen yapımının sekiz bölümlük ilk sezonu bu yılın sonlarına doğru yayınlanacağı açıklandı. Lauren S. Hissrich’in sorumluluğunda Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) ve Freye Allan (Ciri) gibi isimlerin bir arada çalıştığı yapım büyük bir başarı yakalayacak gibi duruyor.

The Witcher Dizisinden İlk Fragman

YouTube video

Peki siz Cavill’in açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Andrzej Sapkowski’nin yarattığı The Witcher evreninin ekranlara uyarlanması başarılı olacak mı?

Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da yorumlarınızla bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: ComicBook


Witcher: Dönüşü Olmayan Yol

Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar

* 12 Yılın Ardından The Witcher Oyununu Unutulmaz Kılan 5 Detay

* The Witcher Dizisinin Başrolü İçin Netflix Tam 208 Aktörle Görüşmüş

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mucizeler Kenti

İlahi Kentler Serisi’nin Üçüncü Kitabı Mucizeler Kenti Raflarda

Tambora frankenstein dracula

Tambora Yanardağı Patlaması: Dracula ve Frankenstein’ın Gizli Mimarı