in

Man of Steel ve The Witcher’ın Yıldızı Henry Cavill, House of the Dragon’ın Yeni Sezon Kadrosuna Katılabilir

Henry Cavill, House of the Dragon 2. sezon kadrosuna katılabilir. Son dönemlerin yıldız ismi, yeni Game of Thrones dizisi ile birlikte anılıyor.

Henry Cavill House of the Dragon
- Reklam -
- Reklam -

Henry Cavill, House of the Dragon 2. sezon oyuncu kadrosuna katılacak isimlerden birisi olabilir. HBO’nun yeni Game of Thrones dizisi, ses getirecek isimlerle görüşmeyi sürdürüyor.

Geçen hafta Marvel’ın yıldızı Emmy ödüllü aktris Elizabeth Olsen’in, House of the Dragon kadrosuna dahil olabileceği gündeme gelmişti. Şimdiyse DC’nin en büyük markalarından Superman’e hayat veren ve son yıllarda Netflix’in fantastik uyarlaması The Witcher ile adını duyuran Henry Cavill; House of the Dragon’ın yeni hedefi olmuş görünüyor.

2019’da final yapan Game of Thrones, yayınlandığı dönem boyunca televizyondaki dizi anlayışını önemli ölçüde etkilemişti. İzleyici, Taht Oyunları’nın varisi olacak yapımı beklerken HBO aynı evrende geçecek birçok yapım için hazırlıklara başladığını duyurmuştu.

- Reklam -

Taht Oyunlar spin-off’larının ilki ise Targaryen Hanedanlığı’na odaklanan House of the Dragon oldu. Dizi, ana hikâyeden yaklaşık 200 yıl öncesinde geçiyor ve Targaryenlerin Westoras’taki hüküm dönemlerini konu alıyor.

Henry Cavill House of the Dragon superman

Henry Cavill, House of the Dragon 2. Sezon Kadrosunda Yer Alabilir

House of the Dragon, ilk sezon kadrosunda Matt Smith gibi bazı büyük isimlere yer verse de kadrodaki yıldızlardan çok hikâye ve evren ile öne çıkmaya çalışmıştı.

Yapım, kısa zamanda gelen Elizabeth Olsen iddiasının ardından bir başka Hollywood ünlüsünü daha gündeme taşıyarak 2. sezon için ciddi yatırımlar yapmaya hazırlandığını göstermiş oldu. House of the Dragon, HBO rekoru kıran prömiyerinin ardından 2. sezonu resmi olarak onaylamıştı.

Söylenti, Daniel RPK adlı popüler bir Twitter kullanıcısına dayanıyor. Bir hayran ise Cavill’ın iyi bir Baratheon olabileceği yorumunda bulundu.

Konuya dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

- Reklam -

Henry Cavill, şu sıralar The Witcher 3. sezon çekimlerinde yer alıyor. Yıldız isim ayrıca Superman olarak geri dönmek ya da Marvel Sinematik Evreni’ne katılmak gibi bazı büyük planlara da sahip.

house of the dragon hbo açılış izlenme oranları

Söylentilerin gerçek çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek. Fakat konuşulan isimlerin popülerliği göz önüne alındığında, House of the Dragon 2. sezon kadrosuyla da ses getirecek gibi görünüyor.

Bununla birlikte dizinin 2. sezonunda Miguel Sapochnik görevden ayrılmış, ekibe Alan Taylor dahil olmuştu.

Siz bu iddia hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cosmic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Her yapımda da Cavill’in adı geçmese olmaz zaten.

  2. Avatar for madani madani dedi ki:

    Henry’i bir Targaryen olarak izlemek mükemmel olacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man: No Way Home More Fun Stuff - Eklenen Tüm Sahneler

Yeniden Sinemalara Gelen “Spider-Man: No Way Home”a Eklenen Tüm Yeni Sahneler

2022 hugo ödülleri kazananları

Bilimkurgu ve Fantazyanın En Büyük Ödüllerinden Hugo Award’ın 2022 Kazananları Açıklandı