in ,

Henry Cavill, Yeni Mass Effect Uyarlamasını Sızdırmış Olabilir

Henry Cavill, paylaştığı fotoğraf ile sevilen bilimkurgu oyunu Mass Effect için yolda olan bir uyarlamayı işaret ediyor olabilir.

Henry Cavill Mass Effect Uyarlaması Dizi Film
- Reklam -
- Reklam -

Henry Cavill geçen gün merak uyandıran bir Instagram paylaşımı yaptı. Ünlü video oyunu Mass Effect için bir televizyon ya da film uyarlaması yolda olabilir. Üstelik Cavill da bu yapımda karşımıza çıkabilir.

Oyuncunun paylaşımında, makyaj koltuğunda otururken çekilmiş bir fotoğraf yer alıyor. Aktörün elinde bulanıklaştırılmış bir metin tuttuğu görülüyor. Fotoğrafın altında ise şu sözler yazılı:

“Gizli proje mi? Yoksa rastgele kelimelerden oluşan bir metin mi? Bekleyip görmeniz gerekecek.”

- Reklam -

Bu gizemli paylaşımıyla dikkatleri çeken Cavill, azimli hayranlarının bu gizlenmiş metnin içeriğini deşifre edebileceğinden emin olmalı. Game Pressure isimli haber sitesinin editöryal ekibi de metni deşifre etmeyi başarmışa benziyor.

Henry Cavill, Yeni Mass Effect

Peki fotoğraftaki deşifre edilen metin hangi video oyunu serisini işaret ediyor? Bu serinin ismini açıklamadan önce size şu ipucunu vermek ve tahminlerinizi almak isteriz:

Kemerlerinizi bağlayın, Normandy kalkışa geçiyor!

Henry Cavill, Mass Effect Uyarlaması için Hazırlanıyor Olabilir

Şimdi deşifre edilen metindeki bazı kelimeleri sizlerle paylaşacağız. Serinin hayranları konunun nereye varmak üzere olduğunu şıp diye anlayacaktır:

“Cerberus”

“Reaper”

“Geth”

“Tali’Zorah”

- Reklam -

Evet, doğru, bu metin unutulmaz bilimkurgu oyun serisi Mass Effect ile ilgili. Hatta anlaşılan bu sayfa Mass Effect 3 oyununun Wikipedia sayfasının bir çıktısından ibaret. Yani Cavill, makyaj masasında oturmuş Mass Effect evreni hakkında bilgi ediniyor.

Anlaşılan Mass Effect bir film ya da dizi adaptasyonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve Cavill’ın projede yer alma ihtimali bir hayli yüksek.

Kısaca Mass Effect Oyunları Hakkında

Mass Effect serisine aşina olmayanlar için kısaca bilgi vermek gerekirse:

En basitinden serinin, insanlığın yıldızlar arası seyahat yapma kapasitesine ulaştığı ve dünya dışı akıllı yaşamın varlığının doğrulandığı bir gelecekte, Kumandan Shepard’ın evrenin güvenliğini koruma ve tüm türler arası diplomatik ilişkileri oturtma çabalarına eşlik ettiğimiz bir rol yapma oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Son derece iyi yazılmış derin bir tarihçesi ve çok katmanlı karakterleri olan yapım, bugüne kadar çıkartılmış en başarılı ve en detaylı uzay temalı rol yapma oyunlarından birisi olarak anılıyor.

Henry Cavill Mass Effect Uyarlaması Dizi Film

Henry Cavill’ın, Netflix’in The Witcher dizisinden sonrası yine bir başka video oyunu uyarlamasında yer alma ihtimali hayranlar tarafından ilgiyle karşılandı. Kendisini kararlı ve idealist Shepard rolünde görmek heyecan verici olabilir.

Şu aşamada yapım hakkında elimizde başka bir bilgi bulunmamakta. Bioware Stüdyoları tarafından geliştirilen Mass Effect serisi üç ana oyun, Andromeda isimli ayrı bir oyun, mobil oyunlar, kitaplar, çizgi romanlar gibi türlerde sayısız yapım içeren devasa bir külliyata sahip.

Mass Effect üçlemesini günümüz konsollarında Mass Effect: Legendary Edition adı altında tekrardan yayınlanacağını eklemekte de fayda var. Yani Cavill’ın bu paylaşımının zamanlaması oldukça dikkat çekici.

Henry Cavill’ın başrolde olacağı bir Mass Effect uyarlaması ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? Haber hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Game Pressure

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man: No Way Home Fragmanı

Yeni Örümcek Adam Filminin Adı “Spider-Man: No Way Home” Oldu

Millet Kütüphanesi Robot

Millet Kütüphanesindeki Robot, Okurlara Kitap Seçmelerinde Yardımcı Olacak