in ,

His Dark Materials 2. Sezon Fragmanı: Phoebe Waller-Bridge de Kadroda!

His Dark Materials 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Sir Philip Pullman’ın Karanlık Cevher serisinden uyarlanan dizi Phoebe Waller-Bridge’i de kadrosuna kattı.

His Dark Materials 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

İngiliz yazar Sir Philip Pullman’ın fantastik üçlemesi Karanlık Cevher kitaplarından uyarlanan HBO ve BBC dizisi yeni sezonu ile ufukta gözüktü. His Dark Materials 2. sezon ilk fragmanı paylaşıldı.

Daha önce 2007 yılında The Golden Compass (Altın Pusula) adı ile beyaz perdeye de taşınan fantastik / macera türlerindeki eser, dizi dünyasındaki yolculuğuna devam ediyor.

1. sezonu Kasım 2019 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizi, ilk sezonu ile izleyiciye toplamda 8 bölümlük bir seyirlik sunmuştu. Yapım, yeni sezon onayını hızlıca almış ve çalışmalara da başlamıştı.

- Reklam -

His Dark Materials 2. Sezon Fragmanı

Dizinin senaryosu, Harry Potter ve Lanetli Çocuk tiyatro oyunu, National Treasure, Wonder ve The Fades gibi yapımlarla tanınan Jack Thorne tarafından kaleme alınıyor. Yapımın yönetmenleri arasında ise The King’s Speech filmi ile Oscar ödülüne layık görülen Tom Hooper da var.

His Dark Materials 2. Sezon Kadrosuna Fleabag’in Yıldızı Phoebe Waller-Bridge de Katılıyor

Kitapları 20 milyondan fazla okura ulaşan serinin dizi uyarlaması, kadrosu ile de izleyicileri heyecanlandırmayı başarıyor. Dafne Keen, James McAvoy, Ruth Wilson, Clarke Peters, Ariyon Bakare, Georgina Campbell ve Lin-Manuel Miranda gibi isimlere 2. sezonda sürpriz bir oyuncu ekleniyor: Phoebe Waller-Bridge.

Yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncu kimliği Phoebe Waller-Bridge, Fleabag, Crashing, Goodbye Christopher Robin ve Solo: A Star Wars Story gibi yapımlarda oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı.

His Dark Materials 2. Sezon

- Reklam -

Phoebe Waller-Bridge, Fleabag dizisindeki rol arkadaşı Andrew Scott ile de Karanlık Cevher uyarlamasında bir araya gelmiş olacak. Bridge, dizide John Parry’nin iblisi olan Sayan Kötör’ü seslendirecek.

Yapımın geçtiği fantastik dünyada her insanın ölene dek kendisi ile yaşayan hayvan formunda bir iblisi oluyor. John Parry’nin iblisi ise balık ve kartal karışımı bir vücuda sahip.

HBO ve BBC tarafından ortaklaşa geliştirilen His Dark Materials 2. sezon bölümleri 2020 sonbaharda izleyici ile buluşacak. Dizinin ikinci sezonu da, ilk sezonunda olduğu gibi 8 bölümden oluşacak.

Phoebe Waller-Bridge
Phoebe Waller-Bridge

Üçlemenin bütün kitapları Keskin Bıçak, Kuzey Işıkları ve Kehribar Dürbünü adları ile Türkçemize de kazandırılmıştı.

His Dark Materials 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Peki siz Philip Pullman’ın kitaplarını okuma fırsatı bulmuş muydunuz? Dizi uyarlamasını nasıl buluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* His Dark Materials 1. Sezonda Neler Yaşandı?

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Sonunda kitabını bitirebildim pdf üzerinden de olsa. Dizi güzel gşdiyor, karakterler ve oyunculukları çok sevdim. Umarım bu sezon da güzel olur. Heyecanla bekliyoruz.

  2. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Bu kadının bizim pire torbası Pheobe olduğuna emin miyiz? Makyajdan mı tanıyamadım bilmiyorum ama kundura ayakkabı gibi çeneyi hangi boya kamufle edebilir aklım almıyor.

  3. Avatar for KeenSword KeenSword dedi ki:

    Film ve dizilerin pandemi sürecinden dolayı ertelendiği bu kıt dönemde The Boys ve His Dark Materials 2.sezonları ilaç gibi gelecek.
    Ayrıca Cittagazze harika gözüküyor. Merakla bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar 2, Mulan ve Star Wars Filmleri Ertelendi

Avatar 2, Mulan ve Star Wars Filmleri Ertelendi

netflix cursed game of thrones

Cursed Dizisi Game of Thrones’un Değil, Xena’nın Yolundan Gidiyor