in ,

His Dark Materials’ın 3. ve Final Sezonunun Resmi Fragmanı Yayınlandı

His Dark Materials 3. sezon fragmanı paylaşıldı. HBO ve BBC One’ın ortaklaşa hazırladıkları dizi, final yapmaya hazırlanıyor.

His Dark Materials 3. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

His Dark Materials 3. sezon fragmanı yayınlandı. Philip Pullman’ın aynı adlı serisinden uyarlanan ve HBO ile BBC One tarafından ortaklaşa hazırlanan dizi, yeni sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

HBO ve BBC’nin fantastik draması, John Milton’ın epik şiiri Paradise Lost’un yeniden canlandırılması olan Philip Pullman’ın kitap üçlemesine dayanıyor. Dizi, kayıp bir arkadaşını ararken Dust adlı görünmez bir kozmik maddeyi içeren bir kaçırma komplosunu keşfeden Lyra (Dafne Keen) adında bir yetimin çok dünyalı bir gerçeklikte destansı bir macerasını anlatıyor.

His Dark Materials 3. sezon final

- Reklam -

His Dark Materials kadrosuna Dafne Keen dışında, Ruth Wilson, Amir Wilson, Simone Kirby, Will Keen, Jade Anouka, Ruta Gedminstas, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jamie Ward, X-Men’den James McAvoy, Hamilton’dan Lin-Manuel Miranda ve çok daha fazlası yer alıyor. 2019’da yayınlanmaya başlayan Karanlık Cevher’in ilk sezonu, Pullman’ın serisinin ilk kitabı The Golden Compass’ı (Altın Pusula) ve 2. sezon ikinci kitabı The Subtle Knife’ı (Keskin Bıçak) uyarladı. Yaklaşık iki yıl önce yeşil ışık yakılan His Dark Materials 3. sezon ise üçlemenin son kitabı The Amber Spyglass’ı (Kehribar Dürbün) uyarlıyor.

Sonunda merakla beklenen yeni sezondan fragman New York Comic-Con etkinliğinde paylaşıldı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

His Dark Materials 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Heyecan verici ilk fragman, McAvoy’un Lord Asriel Belacqua’nın geri döndüğünü ve esasen Tanrı olan Otoriteye karşı savaş açtığını ortaya koyuyor. Yeni fragmana, dizinin şimdiye kadarki en çılgın sezonu olacağını gösteriyor. 2. sezonun neredeyse tamamında yokluğundan sonra, McAvoy’un Lord Asriel’i, Otoriteye karşı büyük bir savaş yürütmek için cadılardan ve asi meleklerden oluşan bir ordu oluşturmak üzere geri dönüyor. Miranda, 2. sezonun sonundaki trajik ölümünden sonra Lee Scoresby olarak geri döndü ve şimdi ölünün dolaştığı Ölüler Ülkesi olarak bilinen alternatif boyutta.

- Reklam -

Fragmanın yanı sıra çıkış tarihi de belli olan 3. sezon için yeni bir afiş yayımlandı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

His Dark Materials 3. sezon poster

Dizinin final sezonu, 5 Aralık 2022’de HBO’da yayınlanmaya başlayacak.

His Dark Materials 3. sezon için yayınlanan resmi fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the rings of power 7. bolum inceleme

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”ın 7. Bölüm İncelemesi: Finalden Önce Yapılmaması Gereken Hatalar

Wonder Woman 3 Senaryosu Tamamlandı

Patty Jenkins, “Wonder Woman 3” Senaryosunu Tamamladığını Açıkladı (Seriye Yeni Filmler Gelebilir)