in ,

Marvel Sinematik Evreni’ne Ait Olmayan Son Marvel Dizisi “Hit-Monkey”, 2. Sezon Onayını Almayı Başardı

Hit-Monkey 2. sezon onayı aldı. Animasyon dizisi, Marvel Sinematik Evreni dışında kalan son Marvel yapımı olarak macerasına devam ediyor.

Hit-Monkey 2. sezon onayı aldı
- Reklam -
- Reklam -

Hit-Monkey 2. sezon onayı almayı başardı. Marvel Sinematik Evreni dışında kalan son yapım olarak bilinen animasyon dizisi, macerasına yeni bir sezonla devam ediyor.

İlk sezonu Kasım 2021’de yayınlanan ve çıkışının üzerinden bir yıldan fazla süre geçen Marvel ve Hulu animasyon dizisi, bir Japon şebeği ile Amerikalı bir suikastçının hayaleti arasında gelişen bağı anlatıyordu. Kabilesinin katledilmesinin ardından hayvan anti-kahraman Hit-Monkey (Fred Tatasciore), Yakuza’ya sızmak ve kabilesinin ve Bryce’ın ölümlerinin intikamını almak için hayalet tetikçi Bryce (Jason Sudeikis) ile güçlerini birleştirdi. Başlangıçta bir Marvel dizisi olarak etiketlenen Hit-Monkey, Marvel bağlantısı başlıktan çıkarılarak New York City’de yeni bir macera için geri dönecek.

Resmi Hit-Monkey Twitter hesabı, dizinin 2. sezon için geri döneceği haberini bir video ile duyurdu. Hemen aşağıdan yayınlanan videoya göz atabilirsiniz:

- Reklam -

Hit-Monkey 2. Sezon Onayı Duyurusu | İZLE

YouTube video

(Yeni sezon duyuru videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

2. sezon ile Fred Tatasciore, Jason Sudeikis, Olivia Munn ve Ally Maki gibi başrol oyuncuları geri dönecek. Leslie Jones ise diziye henüz açıklanmayan bir rolle katılıyor. Marvel Television kapandığından dolayı yeni sezonun yapımcılığını 20th Television Animation üstlenecek. Karakterin dönüşü hayranları için hoş bir sürpriz oldu.

Her şeye rağmen yetişkinlere yönelik animasyon dizisinin birden fazla sezon devam etmesi için Marvel bağlantılarına ihtiyacı yok. Maceranın ilk sezon hikâyesi, genel olarak Marvel evreninden oldukça bağımsızdı. Hit-Monkey’s Punisher gibi göndermeler güzel olsa da hikâyenin devamı için bu tarz Marvel bağlantılarına gerek yoktu.

Dizinin konsepti, intikam kinayesine benzersiz bir yaklaşımla olumlu karşılandı. Yapım, Marvel’in TV şovlarından çok hit yetişkin animasyon dizisi Archer’a benziyor. Kiralık katil Bryce, konuşma tarzı, eylemleri ve mizahı ile casus Sterling Archer’a oldukça benzer bir yapıya sahip. Archer şu anda 13 sezonda ve macerasına devam ediyor. Bu nedenke Hit-Monkey’in de izlenmeleri iyi olduğu sürece devam etmemesi için bir sebep gözükmüyor.

- Reklam -

Hit-Monkey 2. sezon onayı aldı

Dizi ülkemizde Disney Plus üzerinden izlenebilir hâlde. Yeni sezonun ne zaman çıkacağına dair henüz bir tarih paylaşılmadı.

Hit-Monkey’in ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? 2. sezon onayı alması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Melinda Dillon Hayatını Kaybetti

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar ve Bir Yılbaşı Hikâyesi Filmlerinin Yıldızı Melinda Dillon Hayatını Kaybetti

Billy Summers Film - Leonardo DiCaprio

J.J. Abrams ve Leonardo DiCaprio’dan Yeni Stephen King Uyarlaması Geliyor: “Billy Summers”